Confesiuni

Din viață. De după colț pândește umbra. Să fie!

Ieri am coborât la stația 1 decembrie 1918. Cred că a fost prima oară când am mers în zona aia. Căutam o adresă. O doamnă pe care-am întrebat-o de stradă m-a luat cu mașina și m-a dus la destinație. Mulțumesc doamnă. Ieri l-am cunoscut pe doctorul Hristos. Nu comentez. Azi am băgat o doamnă la metrou. Am 62 de călătorii și-mi rămân aiurea. Mi-a dat o ciocolată. Nu am vrut s-o iau. A insistat. Am luat-o.

Oare mâine ce mai urmează?

muzică

Dragi prieteni, de câteva zile am început tratamentul cu Roaccutane. Da, pentru problemele cu acneea. Da, știu că a devenit obsesie și că am făcut o sută de tratamente și că nici acidul pe față n-a ajutat prea tare, dar voi mă iubiți așa nebună cum sunt. Aceste pastile sunt controversate și s-au scris pagini întregi despre ele. Au niște efecte dubioase, dar momentan sunt bine. Plus că mă supraveghează o super doctoriță, deci sunt în siguranță. Cică provoacă depresie. Eu sunt fericită, poate la mine e efect invers, tocmai pentru că-s eu depresivă din născare. În orice caz, oricât de tristă aș fi, măcar acum am un motiv real. Dragi prieteni, voi lua aceste pastile în următoarele șase luni. Așa că aveți opțiunea de a ne vedea în continuare sau a lua o pauză. Oricare e alegerea, eu sunt chiar bine-n cap.

muzică

Trimit CV-uri în fiecare zi. A devenit automatism. Nu mai vreau să aștept să vină lumea la mine. Mă duc eu la ea. O trag de mânescă, îi povestesc de mine. Scriu la următorul scenariu. Mi-e drag tare! Filmul e în proces de editare, dar ne mișcăm greu, ca melcii.

mă rog.

muzică

simțeam nevoia să înșir lucruri fără un sens anume. în fiecare zi realizez că am câte o dorință. ba să-mi fac tatuaje noi, ba să fug la mare, ba să mă dau cu placa, ba să regizez videoclipuri, ba să scriu o carte. nu trece zi fără să mă gândesc la o dorință.

foto

tac.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    gmiel
    14 March, 2013 at 5:27 pm

    bravoh, mah. znaiba de pastile, da’ daca te-ai hotarat asa, fie. poti oricand sa dai inapoi daca creste depresiunea in sectorul nordic.
    znaiba de tatuaje, nu-ti ajunje sa scrii pe hârtie? mah, tatuaju ie bun numa’ daca vrei sa te baji in sticla ca să-z dai drumu pe-oshean shî peste fro doi ani să ajunji la malu ăla din poza. de une tocma’ am venit ieu. si-ti spun: nu-i mare lucru, mah. ce ai in dantelaria creierului bate ăl mai tare tatuaj din lume.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.