Confesiuni

Dintr-o altă emisferă

O lume perfectă, perfectă de tot, nu este aia unde ai o super mașină de viteză sau vilă cu patru etaje sau o iubită gonflabilă sau călătorii în insule exotice sau cinșpe carduri pline ochi.

O lume mai mult ca perfectă e aia unde există o muzică bună și un vin roșu potrivit de dulce și o noapte cu un cer plin de stele și-o companie pe măsură.

O lume perfectă e aia când fumezi tolănit în pat în cearșafurile călduțe cu capul sprijin de un om a cărui piele miroase a primăvară și printre draperii pătrunde viața.

E atunci când te izolezi zile în șir să faci dragoste. Te hrănești cu înghețată de vanilie, compot de vișine, pâine prăjită cu unt sau croissante de la buticul din colț. Nu știi ce se petrece în afara clipelor acelea și nici nu-ți pasă. Dilați momentele. Le trăiești. Le joci pe degete după bunul plac.

O lume perfectă e când stai singur în liniște. Îți golești capul de gânduri. Nu te raportezi la nimeni, ci la tine și universul tău. E calm în oraș. Mirosul de tei pătrunde fermecător în tine. Vântul adie suav. Ți se zgribulește pielea de plăcere.

O lume perfectă pentru mine este cea în care tu mă ții de-o mână. Și eu port o fustă albă cu flori. Ne plimbăm prin oraș. Te privesc pe furiș cu coada ochiului, ești cel mai frumos om și ești al meu! Încă mă emoționează prezența ta. Cerul e mov, roșiatic, albastru, gri. Îmi zâmbești când stăm la stop. Mă iei de mijloc. Mă tragi spre tine. Mă săruți apăsat! Genunchii se apropie tremurând. Încă mi-e nou sărutul tău și încă mi-e necunoscută imaginea ta. Cu asta aș putea să trăiesc mă amăgesc o viață…

HugsLovePeace
>.<

(Într-o lume perfectă de tot, fie ea și virtuală, aș avea un domeniu.ro. Pe care intenționez să-l achiziționez în perioada următoare. Ah, Evergreen este iar în câmpul muncii. Și pentru că acest lucru se petrece, nu mai are timp, în schimb o să aibă bani de mai multe beri. Pe care probabil o să le bea singură, în pat, dormind… când o să fiu pregătită fac un poll să mă ajutați să aleg numele, da?)

Foto

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  zaxas
  28 March, 2011 at 9:39 am

  sunt bune sia stfel de momente…ajuta la lipezirea gandurilor…

 • Reply
  adriana
  24 March, 2011 at 9:24 pm

  :) Romanticel mic…
  curate vise pui de om… inocente si frumoase

 • Reply
  Chiaunu Rivs
  24 March, 2011 at 1:56 pm

  tu cand te izolezi sa faci dragoste te izolezi singura? sau cum il tii pe ala langa tine? el legat cu lantul de pat si tu izolata cu usa inchisa? nu urla de frica, nefericitul? nu sar vecinii, nu vine smurdu’ sa il scoata cu elicopterul? mie deja mi-e frica de pe-acum, cand ma gandesc la o barabula tolanita cu capatana pe unu’ cu ochii iesiti din cap de groaza, in pragul nebuniei. si ea baga tigari si ragaie bere, in timp ce-l gadila pe nenorocit in buric cu nasul.

 • Reply
  Azull
  24 March, 2011 at 12:39 pm

  Hei, hei! Unde te crezi? Cum adica sa bei berile singura???? aahhh…?? Dar sor-ta ce pazeste? Te ajuta sa le termini mai repede si a doua zi iesim la alergat in parc, haha :D.

  :*

 • Reply
  fibber_liar
  24 March, 2011 at 12:56 am

  se poate si ceva vin demisec, betisor cu miros de ambra/vanilie si o lumanarica, doua acolo?

 • Reply
  Evergreen
  23 March, 2011 at 10:02 pm

  Andria – ma bucur.

  Cory – evergreen o sa ramana. nu m-am gandit la cum o sa arate, probabil ca la asemanator

 • Reply
  cory
  23 March, 2011 at 9:44 pm

  Mie imi pare perfect blogul tau aici, asa cum e el. Imi place numele, imi place evergreen, imi place ca e simplu, in alb negru, gri, imi place sa vin si sa citesc.
  Pana la urma nu o sa conteze cum va fi de acum in colo, atata timp cat o sa scrii la fel de bine ca si pana acum :) o sa ma obisnuiesc eu :D

 • Reply
  Andria`s world
  23 March, 2011 at 9:10 pm

  Wow! Superb ai descris lumea perfecta. Exact asa o simt si eu. :)

 • Reply
  Evergreen
  23 March, 2011 at 9:01 pm

  asta e o ciornă updatată. se nmai umește și: a da cu mucii-n fasole. fă abstracție de posă și textul din paranteză. ia esența. (eram filosofică…)

 • Reply
  Cougar
  23 March, 2011 at 8:59 pm

  fotografia şi – mai ales – paranteza de sfârşit implodează toată atmosfera într-un moloz de firmă.
  şi nu-i prima oară când sari la cap la centrarea cu firma proprie.

 • Reply
  Evergreen
  23 March, 2011 at 8:56 pm

  Mhm, păcat… habar nu au ce pierd, ăștia, bărbații-prototip

 • Reply
  eumiealmeu
  23 March, 2011 at 8:54 pm

  seamănă foarte bine cu descrierea unei inimi de femeie, nu, e prototipul feminin. spre deosebire de cel masculin, care nu s-ar mulţumi niciodată cu … atât! :-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.