Secvente

Dintr-o altă viață

… plouă și m-am udat la piciorul stâng. privesc fereastra ta. de-o oră mă picură ploaia și mă trimite acasă, dar eu mă încăpățânez să aștept. dacă-mi doresc enorm, atunci tu vei ieși pe fereastră. să fumezi o țigară. și atunci mă vei chema. iar eu voi veni.

sexul (sau dragostea) nu se cuantifică în durată sau număr, ci în intensitate

scot portofelul să-mi plătesc cele două beri. am o poză cu tata, e veche. tata e frumos și tânăr
– cine e?
– tata… a murit, știi?
– da, știu… ți s-o fi făcut dor?
– mna, oarecum

nu-mi amintesc câte buze am sărutat. am avut un șoc. câte? cu câte buze mi s-au intersectat buzele mele? fie ele și poruncile la cărți, nopțile de amor, pupatul chicotind a emoție, atingerile pătimașe ale puștoaicei în căutare. nu-mi amintesc câte buze mi-au atins buzele mele.

în continuare sunt dependentă de unkle cu burn my shadow away. și fiecare acord vibrează-n mine, iar pe retină se plimbă imagini din tot ce a fost, ce ar fi putut să fie și ce o să creez eu.

s-au scurs atâția timpi încât piciorul stâng s-a înfrigurat complet. mă zgribulesc în mine cu ochelarii uzi și aburiți de intensitatea cu care, respirând, te chem. lumina ta se stinge. a mea pâlpâie a tristețe. tragi obloanele și te învelești în tine, iar eu precum un Romeo contemporan, mă întorc și mă petrec în gând până spre drumul meu. nu mă întorc nicio clipă. momentul s-a stins.

caut omul cu care să pot împărți intensitatea momentelor și care să le împartă cu mine. mai presus de atât, îl caut pe cel cu care să mă potrivesc pe tăcute.

 

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  isis
  9 December, 2010 at 3:01 pm

  Cine cauta, gaseste! Intotdeauna. Ai incredere, stiu ce vorbesc! Iti tin pumnii.

 • Reply
  pinguinulfurios
  30 November, 2010 at 8:50 pm

  Si eu sunt tot pe burn my shadow away…credeam ca o sa ma satur la un moment dat, dar nope, arde acolo in creieri…

 • Reply
  sora13
  29 November, 2010 at 12:54 am

  Cover your eyes.
  http://www.youtube.com/watch?v=PVaqM16C9qQ&feature=related

 • Reply
  gabi18
  26 November, 2010 at 10:14 pm

  insista. in tot ceea ce faci. nu mai privi spre fereastra, ca sa afli un raspuns, mergi maine seara (sambata) si bea o bere undeva pe strada selari. danseaza putin. nu este greu de gasit locul potrivit. la 22.

 • Reply
  INTJ
  26 November, 2010 at 9:12 pm

  “îl caut pe cel cu care să mă potrivesc pe tăcute” … frumoasa descriere! tacerea aceea care ingheata clipa in timp, care nu deranjeaza/incomodeaza in nici un fel ci dimpotriva relaxeaza si in acelasi timp anima totul in jur … ea poate exista doar acolo unde exista iubire.

 • Reply
  Dintr-o altă viață - Ziarul toateBlogurile.ro
  26 November, 2010 at 9:04 pm

  […] Dintr-o altă viață Fri Nov 26, 2010 23:01 pm … plouă și m-am udat la piciorul stâng. privesc fereastra ta. de-o oră mă picură ploaia și mă trimite acasă, dar eu mă încăpățânez să aștept. dacă-mi doresc enorm, atunci tu vei ieși pe fereastră. să fumezi o țigară. și atunci mă vei chema. iar eu voi veni. sexul (sau dragostea) nu se cuantifică în […] […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.