Din viata

Două chestii

Cum inspirația nu vine, căldura e mare mon cher, nu fac decât să hălădui aiurea pe internet sau să mă gândesc aiurea în timpul în care nu stau pe net.

Una: Pentru mine nu mai au efect amintirile frumoase sau nu, pe care le-am împărțit cu cineva, dacă acel cineva nu mai face parte din viața mea. Poate doar dacă e mort. Dacă un om viu, moare, metaforic, pentru mine, atunci se duc cu el și toate cele trăite, își pierd valoarea prin absența aceastuia. Mi se pare aberant să ții în viață niște chestii trăite la un moment dat, îngropate în uitare doar de… dragul trecutului. Așa că nu mă emoționează nicio poză, nicio melodie, niciun gând, nici nimic atunci când vine vorba de dispăruți.

La oamenii pe care-i am încă lângă mine, mai aproape sau mai departe (ca și distanță fizică), mă raportez la ce-mi sunt în prezent, nu la ce au fost cândva. Le sunt recunoscătoare pentru ce am trăit, dar le sunt și mai recunoscătoare pentru ce trăim. Pentru că realizez pe zi ce trece, că e din ce în ce mai greu să ai pe cineva lângă. Tocmai de aia, am mâncat din aceeași farfurie sau m-a ținut de mână când m-am julit în genunchi, contează într-o mică măsură, aproape irelevantă.

Contează: alo? da. sunt vraiște, bem o bere? da. sau am chef să te văd, bem o bere? sau sunt în cuca măcăii, ne vedem o țâră? da.

Două: Promit să mă văd cu diverse persoane de enșpe miliarde de ani. Și nu apucăm. Vorbim că ce bine ar fi, mamă cum ar fi dacă… dar nu apucăm. Ori nu sun eu, ori nu sunt sunată, ori e caniculă, ori suntem la mări diferite ori pana mea. Nu știu de ce nu mă urnesc, să fiu dreaptă, mi-e sete de oameni și figuri noi, mi-e sete să cunosc persoane, mi-e sete să ies în grupuri mari și gălăgioase, dar când e de ieșit, mă lățesc în canapea.

Bonus: Aș vrea să-i întreb pe toți cei care mă scot din blogroll sau nu mă mai citesc *nu știu cum o să vadă mesajul dacă nu intră aici* de ce fac asta? Nu e din orgoliu, doar că-s curioasă…

Încă se lucrează la blogui lui evergreen al cărui nume nu-l dezvălui, dar e cât se poate de vizibil.ro și abia aștept să-l fac oficial. După care o s-o ard așa în lumea blogurilor, mai puțin personal, mai spre comercial (noooot). Și o să devin cunoscută virtual și-o să merg la evenimente și o să fie oau!

 

La toți ne e cald, știu.

Cert e că.

Vreau să cunosc oameni! Nu-mi mai e teamă de ei pentru că i rule și știu asta și nici nu mă mai complexează sau înspăimântă. Vreau să am copii, cândva. Da, declaram că nu, dar de trei săptămâni le tot zâmbesc și ei îmi zâmbesc și mă simt bine. Nu știu de ce, s-ar putea să mă răzgândesc.  Am visat azi noapte că o să fac 27 de ani, ceea ce nu e vis, e realitate. Și nu m-am panicat (chiar rău).

O să mă întorc de unde plec și-o să scriu!

hugslovepeace
>.<

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Ana.
  24 July, 2011 at 10:36 am

  Vino in ploiesti, ca atat imi place ca uneori gandesti exact ca mine!
  >:D<
  si asta cu de ce te scot unii din blogroll ii ca si cu cei "disparuti", screw them, it`s their choice!
  btw: care o sa fie blogul tau? Nu uita sa ma anunti sa te adaug cu noua adresa.
  dankeshon
  si vara superba sa ai!

 • Reply
  Formatii pentru nunti
  23 July, 2011 at 2:53 pm

  Apropo de primul punct, stiai ca in viata e bine se te rupi de trecut?, sa dai deoparte sau chiar sa arunci obiecte care produc amintiri rascolitoare, sa faci o schimbare in viata ta, sa nu-ti amintesti evenimente neplacute care au lasat un gust amar….se zice ca doar asa are loc “noul ” sa intre in viata ta, altfel este tinut la usa de “vechi”. Tocmai din acest motiv sunt indicate si curateniile drastice prin dulapuri, prin amintiri si prin obiecte.

 • Reply
  Table
  20 July, 2011 at 8:37 pm

  “Și o să devin cunoscută virtual și-o să merg la evenimente și o să fie oau” – da’ nu vreeem ! Tot ce e cunoscut, nu mai e la fel de bun ca atunci cand era in underground :(

 • Reply
  Oare cat conteaza siko in online? « [ siko ] talking to myself
  19 July, 2011 at 5:59 pm

  […] lui: Aberatiu; Andrei Amza; Arhi; Asaseya; Bagabontul; Crazy Bitch; Cuvinte alese; Denise; Ellena; Evergreen;; Glappy; Groparu; IPO; Iulian; Kupidonciq; Maddy; Maka; Mantzy; Mar Rosu; Mesmeea Cuttita; MIa; […]

 • Reply
  valeria
  19 July, 2011 at 5:16 am

  mda

 • Reply
  multzam
  13 July, 2011 at 5:55 am

  mai, de citit te citesc mai mereu si tot de cam atatea ori ma regasesc in trairile tale… si mie mi-a fost greu dupa despartiri, si eu am iubit al naibii de mult si am simtit fericire doar pentru ca ma tinea de mana si mie imi place marea, dar nu pentru multe zile…
  in ceea ce priveste capitolul oameni noi, singura varianta e sa iesi din casa, stand pe canapea nu prea ai sansa asta…si pentru ca sunt sigura ca ai imaginatie bogata (meseria ti-o cere!) organizeaza diverse intalniri cu tematica, prin oras, pe la terase si vezi ce se intampla…sau pur si simplul iesi la bere, in que pasa sau pe baricade cu siguranta vei cunoaste oameni faini :)

 • Reply
  Ada
  12 July, 2011 at 1:54 pm

  subscriu listei cu persoanele care te cites :p:d, stii asta, nu? :))
  cu unii bei si veibea o ber, cu mine o cafea…vei cunoase oameni noi si cu siguranta pe drum vei continua sa le zambesti copiilor…;)

 • Reply
  Andrada
  12 July, 2011 at 8:59 am

  ciudatenia e ca eu aseara te-am visat pe tine (printre altele, in general se intampla foiletoane multiple noaptea in capul meu). Venisei in vizita la mine, sa ne cunoastem, si partea tampita era ca nu eram acasa aici la bucuresti, ci eram acasa la ai mei, la pitesti. Si am facut cunostinta, nush ce, amabilitati una-alta, si vine taica-meu – ,,sper ca de data asta va cunosteati dinainte”. ??!!! say what??

  In fine, atat imi amintesc, probabil chestiunea era mult mai complexa de atat.

 • Reply
  Catalin
  12 July, 2011 at 6:03 am

  foarte ok spus.

 • Reply
  alas
  12 July, 2011 at 12:52 am

  Si eu te citesc cu drag, draga mea. Ba chiar sunt din cei care le promiti c-ai să revezi. Da las că-i bine, aşa cu lingurita :)

 • Reply
  Evergreen
  11 July, 2011 at 6:22 pm

  Stiu Pinguina. Same here :*

 • Reply
  pinguinulfurios
  11 July, 2011 at 6:11 pm

  Evergreeno, sa stii ca eu te citesc, chiar daca nu prea comentez :)

 • Reply
  Evergreen
  11 July, 2011 at 4:22 pm

  bem. dar cand? peste 2 saptamani… ? e ok.

 • Reply
  ValetulDeTrefla
  11 July, 2011 at 2:16 pm

  mda, io o sa fac 29. 29 degeaba.
  si-s kinda’ fucked up. bem o bere?

 • Reply
  Evergreen
  11 July, 2011 at 1:26 pm

  nu uit binele facut. niciodata. si, de obicei, returnez inzecit o favoare

 • Reply
  creve
  11 July, 2011 at 1:09 pm

  Sunt de acord cu tine la prima chestie până la un punct. Trebuie să ținem minte binele care ne-a fost făcut. Dacă pe lângă bine însă a fost făcut și mult mai mult rău atunci da, dar sunt cazuri când nu treuie să uităm unele lucruri.

  Probabil cei care te șterg din blogroll sau nu te mai citesc au văzut că nu i-ai adăugat și tu la blogroll sau că nu le întorci comentariile și s-au supărat :)) Unii chiar cred că blog-ul înseamnă ”îți comentez-îmi comentezi” :)))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.