Confesiuni

Draft de pe malul marii

Sunt o indragostita… Iubesc marea indiferen de anotimp. Ma simt in siguranta. In liniste. Si totodata tentata sa ma arunc in bratele ei. Ca-n ale tale. Dar tu zbori cu vantul. Si ti-e bine oricum. Sunt un om ravasit de viata. Si-mi place s-o provoc pana cad lata. Vagauna mizeriei e tamaduitoare.  Si mereu altfel. Degeaba invat daca totul se schimba.

As fi vrut sa fie mai multe cuvinte. Ideile se izbesc de suflet si se pierd pana la degete. Tresar. Se plimba fiori reci pe sira spinarii. Gandul la tine ma copleseste. As vrea sa-l evit. As vrea sa nu ma las tentata de labirintul mintii tale. As vrea sa nu mai simt acut sa te descopar. As vrea sa te uit. Sa pot tine in palma mea o alta palma si sa ma bucur complet.

Sunt o imorala.

As vrea sa treci de tot. Si port in zambet o lupta cumplita. Ador timpul care se scurge prin venele mele. Asta-mi dovedeste ca-s tot mai departe de tine.

Caut cu disperare momente de singuratate.
Aici am micul meu univers. Cu oamenii mei. Cu camera de hotel. Si marea la 5 pasi. Cu filmul la care lucrez. Cu barca de pe care tanjesc sa ating stele. Aici mi-e teribil de bine. Mi-e grozav.

HugsLovePeace
>.<

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  fibber_liar
  16 October, 2011 at 12:13 am

  rau merge irule asta :(

 • Reply
  fibber_liar
  16 October, 2011 at 12:12 am

  nu mi-ai simtit lipsa, pereno?/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.