Ca-n viață, ca-n filme

E ok, lipesc oglinda

Am luat niște picătura și acum o lipesc. Maman mi-a dezlegat piciorul și zâmbește mândră din prag. Mi-a pus distonocalm în apa plată. Mă prefac că nu știu și beau cu sete.

Îmi repetă obsesiv felurile de mâncare pe care le va așeza pe masă. Pe 26, că pe 25 muncește. Mă privește cu milă și-mi spune că-s prea slabă și pentru asta o să facă nu unul, ci două platouri de salată de boef! E o minune umblătoare. Noroc că mă lasă să fumez pe unde vreau și că înțelege noile tendințe suicidale. Știe maman că fiica ei este o puternică și că până la urma îi va turna cei trei nepoței. Numai să mănânce fata să aibă putere…

Cu umor împăturesc sarmalele. Pute a mațe. Urăsc mațele, o iubesc pe maman, deci accept orice. Trebuie să-mi câștig pâinea cumva, iată că mă implic serios în activitățile gospodărești. Și nici nu blahoslovesc sfinții, îmi face plăcere, într-un fel ciudat.

După aia plec la party. Little Miss Sunshine.

Scriu în dodii. Omii sunt la cumpărături sau prin bucătării, deci nu risc să fiu citită și înjurată. Vă iubesc, dragilor!

Vreau să merg la patinoar. Jur să nu beau vin fiert înainte să mă urc pe patine, de asemenea jur să nu mă dau în spectacol cu triplu tulup și-un salt mortal menit să cheme televiziunile. E suficient că se aruncă oamenii în Parlament. Nu fac mișto, ce a pățit omul? E ok?  Aș putea să dau un google să aflu, dar prefer să păsterz misterul.

Se termină perioada de preproducție crăciunească și mă apuc și eu serios de… viață! adică lenevire maximă cu filme sud coreene și literatură care cu siguranță îmi va schimba comportamentul (observ că am tendința să iau din personaje – Elinor din Rațiune și simțire și mi-e cam teamă de latura asta) pe o perioadă scurtă de timp.

Scriu ca o tâmpită care n-are altceva mai bun de făcut. Mă fofilez cu tact din bucătărie prefăcându-mă că am treabă la pc.

Eh, cam atât…

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  FritzVonSpritz
  24 December, 2010 at 8:06 pm

  Dupa ce ai spart oglinda, ai beut singura? Shame! No, nu-i bai, ai lipit-o azi, e pe jumatate iertata fapta! Sarbatori Fericite !

 • Reply
  Darael
  23 December, 2010 at 10:35 pm

  O fofilare eleganta.

  Dar noi nu stam la bucatarie si nici la cumparaturi. De unde asemenea idei ? Noi stam calare pe bloguri clicarind de zor; martore sunt bataturile din degetele :D

 • Reply
  Ruxi
  23 December, 2010 at 9:29 pm

  Eu maine m-apuc de sarmale! Uneori mi se face si mie dor de party-uri, am si uitat cum e. Sper sa ai sarbatori fericite si linistite…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.