Confesiuni

Era un titlu fain, dar l-am uitat

Să numărăm 3 pahare de vin roșu. Sec. Și niște drumuri. Cu multe taxiuri. Dacă aș avea forță poate m-aș conversa cu toți, dar mă bucur să privesc pe geam. Nu văd nimic. Gândurile-mi încețoșează privirea.

Ne dăm texte și eu aș vrea să te sărut. Abstract! Cine ești?

În taxi tripul din noaptea asta am compus un text perfect. Iubesc perfecțiunea, dar n-am parte de ea. Tocmai de aia o iubesc.

Am rămas cu litere în degete și lipsită de esență.

Aș vrea un om al meu. Care de fapt să nu-mi aparțină, dar să cred că. Aș vrea să-mi fie el. Să mă iubească și să-l iubesc. D. mizează pe un sugar daddy sau măcar unul de peste 30 de ani care să-mi fie. C. zice că un futălău e numai bun. A. zice că plecăm în Finlanda. Tu… taci și atât. De ce te vreau tocmai pe tine?

Ultimele zile m-au copleșit. Și mi-au dat elan să tâșnesc mai departe.

Calculez calorii. Schimb berea pe vin. Grapefruit la cină. Teanc de analize. Pachetul de țigări la ordinea zilei. Cearcănele curg pe obraji.

E jale afară. E toamnă afară!

Îmi place viața mea. Așa fucked up cum e ea. Azi am avut revelația vârstei de 26, după ce m-am intersectat cu tot felul de figuri. Da. E a mea și eu reacționez conform cu, deși zâmbetul ușor surprins ar păcăli cu ușurință.

De fapt… te vreau! te-am vrut. Ești încă sus pe piedestal și încă mă lupt cu mine să mă las de tine. Sunt în sevraj, deși nu mi-ai fost niciodată prin vene. Lupta e în mine. Nu ai nicio legătură. Ciudat.

Aș vrea să pot pune în imagini tot ce trăiesc. Acum. În general. Oricând. Aș vrea să pot spune în filme cât îmi ești și cât nu. Aș vrea să pot pune în imagini tot ce mă frământă. Mintea mea nu stă niciodată. Și nici sufletul.

E haos.

HugsLovePeac
>.<

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.