Ca-n viață, ca-n filme

Eu când vreau să fluier, mă duc să mă tund!

Nu, blogul ăsta n-o să se transforme în blog de fașionistă.

Nu am nici timpul, nici banii și nici inspirația să fiu un trend setter. Aș vrea să le am și să fiu glam și cool și hip și uateva, dar mna. Sper că am alte calități.

Numai că mie-mi place să spun altora despre oamenii mișto pe care-i cunosc. Că așa e frumos, să dai share la chestiile care merită și nu la toate aberațiile fără noimă.

Prietena mea Denisa e un fel de trend setter. Ea e șmecheră și știe chestii. Și mereu face notă discordantă oriunde se duce. Și e funky și faină. Dar nu despre ea e vorba, ci despre salonul de tuns frumos fetele și băiețeii.

Părul meu și cu mine avem o relație dubioasă. Când îl las să facă ce vrea el, când face ce vreau eu. Și da, am schimbat culori, lungimi și freze de am obosit. Și am ajuns în impas. Dar Marius de la Hair Tech a facut o chestie faină din părul meu scurt. I-a dat o formă (și chiar stă așa) și mie mi-a plăcut. Sunt poze pe facebook :)

Salon BucurestiPentru că e greu să-mi placă ceva, mai ales că am maxilarul lat, fața ovală, port ochelari și urechile sunt ușor clăpăuge. Yeah, right.

În fine. Deci dacă nu știți unde să mergeți și ce opinii să cereți, mie mi-a plăcut aici la salon pentru că oamenii ăștia fac chestii mișto și tunsul nu e doar un tuns, e un fel de artă. Și mie-mi plac pasionații. Plus că nu te lasă de capul tău să-ți faci cine știe ce prostie-n cap, ceea ce e bine pentru că eu sunt o exuberantă cu idei extreme.

Păi, tunsoare plăcută!

Love,

Foto

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.