Secvente

Eu m-am schimbat pe mine în tine și lumea a devenit haos

Orice întâmplare, poveste, om devine automat obiect de studiu. Nu mă pot abține să nu analizez viețile altora. Și dacă un personaj este interesant încep să iau din el și să pun în mine ca să văd cum e. De aici și tumultul existențial absolut genial.

Așa am făcut cu tine. Am fost fascinată la început și mai apoi intrigată de ceea ce presupun că ești, de mintea ta ascuțită, de răceala cu care exiști, de zidul pe care-l așezi între tine și ceilalți, de ritmul tău, de relaxarea ta, de sexualitatea ta ciudată, de tot.

Am început să fiu tu. Să iau din principiile tale și să mi le asum. Să gândesc ca tine. Să încerc să simt ca tine, deși am senzația de multe ori că pur și simplu nu simți. Am început să transform teoriile în practică și să sap adânc în tot ce însemnam eu înainte de tine. Să caut însetată în mine tot ce am crezut că pot să-ți dau ție. Și tu să primești. Și eu să dau. Și tu să-mi dai. Să fie o simbioză a minților și trupurilor noastre din care să creștem. Legați.

E ciudat cum am ajuns aici. Abia acum conștientizez haosul. Și e ciudat pentru că nu mi-a plăcut niciodată felul tău de a  fi. L-am admirat tocmai pentru că-s incapabilă să-l am, dar nu mi-a plăcut. Și-am ajuns s-o fac așa cum ajuns junkiștii să-și bage multe bile-n venă.

Ori poate așa sunt eu și acum m-am descoperit. Poate așa am fost dintotdeauna, dar m-am lăsat prinsă-n chingile altora crezând că așa e mai bine. Poate tu doar ai scormonit ce exista deja și eu am luat-o la goană. Poate acum am curajul să mă asum pe mine, femeia fără conștiință și moralitate. Poate e doar o perioadă.

Și deși te-am jelit și te-am vrut crunt, mă bucur că am venit spre tine. Mă bucur că ne-am jucat. Mă bucur că fără să ai habar ai trezit în mine focul ce ardea mocnit. Acum e timpul să aleg. Să las deoparte tot ce am luat din tine și să las să se formeze nimicul.

E o lecție aici.
N-o să mai fiu altcineva din disperarea unei îndrăgosteli absurde. O să fiu de fiecare dată altcineva de dragul aromei vieții altora. O să fie alegerea mea, lucidă și nu panica momentului.

Mă interesează poveștile, oamenii, întâmplările ca obiect de studiu pentru ceea ce fac. Pun de la ei și de la mine și ies mesajele, gândurile, ideile.

Viața asta n-o să treacă pe lângă, ci prin mine.

HugsLovePeace
>.<

 

Foto

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.