Secvente

Eu, mie îmi

Când îmi pun ceva în cap e cu neputință să nu-mi iasă.
My middle name is ambition!

Dar ambiția asta poate fi uneori stupidă. Poate fi doar impulsul unui ego pe care cu greu îl țin în chingi. Ambiția asta mă poate duce în jos și nu în sus, ceea ce e iar, prostesc.

Când îmi place un om, nu neapărat în sensul erotico-emoțional, ci pentru povestea lui sau pentru zâmbetul lui, mă duc spre el. Mă duc spre el precum taurul. Și-l acaparez cu iubirea mea și cu atenția mea. Îl copleșesc. Îl admir. Îl complimentez sincer. Plină de viață. Plină de setea de cunoaștere. Omul ăla se sperie. Crede că am intenții ascunse. Eu îi spun că vreau să stau cu el, să bem un vin, să-l cunosc, să-mi povestească. Devine agresiv. Eu îi spun că poate mă inspiră pentru un film. El fuge. Se ascunde. Zice că-s stalker. Eu îi zic că are ochi frumoși.

Când îmi pun ceva în cap, îmi iese! De obicei abordez oamenii. Și-i descos. Din curiozitate. Oamenii se sperie. E normal, probabil. Și eu am ridicat niște ziduri de protecție. Dar eu nu vreau să le fac rău. Vreau să-mi fie dragi. Să petrecem timp. Să hălăduim pe străzi. Să învățăm viața unul de la altul. Să împărțim momente. Să povestim. Să ne conectăm.

Am cunoscut o mulțime de ființe frumoase. Oameni mișto de tot pe care i-am oferit pe tavă altora. I-am lăsat în urmă pe toți, fiecare și-a urmat destinul. Poate eu am fost omul cu ușa, dar care e obligat să rămână în prag. Habar nu am. Am încetat să mai privesc înapoi. Am în viața mea alții. Și tânjesc după alții. E un cerc al viciilor. Și-am mai spus că-s om vicios!

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  mazgalica
  20 March, 2011 at 12:09 pm

  Poate nu mai suntem obişnuiţi să ni se spună lucruri frumoase şi să atragem lângă sufletele noastre oameni buni care să ne placă sau să ne iubească. Sau poate nu mai avem încredere în noi… Poate de asta ne speriem când cineva ne apreciază sincer.

 • Reply
  Liz
  18 March, 2011 at 5:41 pm

  been there, done that. still doin’ it…

 • Reply
  Veverita
  18 March, 2011 at 3:37 pm

  cred ca te inteleg…si eu sunt cam la fel, numai ca in ultima perioada sunt mai cuminte, nu incerc sa sperii pe nimeni:D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.