Ca-n viață, ca-n filme

Eu vara dorm pentru că mie mi-e somn

Bă, a luat-o razna lumea cu piesa asta. Am văzut și eu clipul de curiozitate, că a zis cineva pe net că-i fain. Mie nu mi-a plăcut, nici melodia nu-mi place în mod neapărat. Dar e catchy și comercială, ca aia cu tot mai sus sau aruncă mâinile-n sus, nu mai știu. Și rămâne ușor pe limbă și-o recit de beleuză pe străzi și o cântă omii și dacă am scapat de ea, revine-n cap.

N-am nimic cu promovarea ei, dar deja mă simt intoxicată și nu știu dacă a fost lansată de două săptămâni.

Se făcea că era unu noaptea și eu puneam ceasul să sune la 11. Și dormeam cum n-am mai dormit de o sută paișpe ani pentru că azi iar sunt la muncă la ursus evolution. Și aud deodată eu vara nu dorm pentru că bla bla. Mi-a străfulgera creierii. Se auzea de parcă connect-r era cu mine-n pat și-mi cânta-n urechi. Am zis ca am setat combina, ea moartă. Am zis că a luat-o soră-mea razna, dar ea știe că nu e de glumă cu mine dimineața. Și ies pe balcon. Un băiat cu portierele larg deschise, făcea curat în mașină… că deh, el vara, duminica, n-are stare-n casă.

După care n-am mai putut să închid ochii și m-am zvârcolit ca o dementă-n pat.

Eu nu zic să asculte toți muzică depresivă ca a mea. Sau ce naibii oi mai asculta eu, dar eu ascult eu… nu dau share la toată scara. În fine.

Ideea e că azi o să fiu pe baricade, iar. Și mâine dimineață am iar un job. Și după aia vin altele. Și după aia plecarea la mare de ziua iubitei. Și apoi licența. Și party-ul de final de regie de film. Și imediat Sarajevo. Deci eu vara, atunci când prind, vreau să dorm. Că nu neapărat mi-e somn, dar de obicei leșin de la oboseală.

Deci diseară sunt la Ursus Evolution și cântă mulție omi, printre care Elefanții bizari. Și uitați noul lor clip, Evergreen e pe acolo pe plajă… aleargă cu zmeul.

Enjoy, că tot m-am trezit cu muzică

[youtube width=”333″ height=”344″]http://www.youtube.com/watch?v=nYM3dqntqfQ[/youtube]

 

 

HugsLovePeace
>.<

Foto 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Evergreen
  17 June, 2012 at 8:48 pm

  Daca ai citit toate textele si nu stii ce sex am, atunci nu e prea bine :) Are vreo importanta daca-s lesbi sau bi? Pentru ca-s femeie… macar atat sa afli

 • Reply
  Marian
  17 June, 2012 at 11:53 am

  Salut sau buna , nu stiu exact ce esti , sau daca esti intr-un fel , am citit aproape toate textele tale (imi place cum scrii )si inca nu mi-am dat seama daca esti un el sau o ea . Sa fie o lesbi , un gay , sau cineva care nu stie cine e ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.