Din viata

Everybody dies

S-a terminat și serialul House, poate printre cele mai dragi mie. Când încep să mă uit la un serial și începe să-mi placă, se dezvoltă o relație, iar cu House și Wilson chiar am avut una stabilă și lungă.

Și s-a terminat mișto, un fel de happy end trist, habar nu am cum s-o spun.

Băi și mi-am dat seama că doar în filme există cei mai buni prieteni like forever, care se ceartă și găsesc cale de comunicare, dar care au spiritul de sacrificiu întru celălalt. Și eu sunt idealistă și nu găsesc pe pământ, lângă mine, relații din astea și probabil că aș fi și incapabilă să le trăiesc ca atare, dar tare mi-aș dori să am una.

De aia mă sedez cu seriale/filme când simt că lumea din jurul meu se termină sau nu mă mai încântă. Pentru că dintre toate, reality sucks most of the time.

M-am trezit ca și cum aș fi plâns toată noaptea. Pf, ce influențe dubioase de la un ecran, nu?

Deci îmi lipsește cu desăvârșire un cel mai bun prieten serial like: House – Wilson, Sheldon – Leonard, Monica-Rachel, Ted – Barney, Grey – Cristina etc. Și chiar simt cum înghit în sec cu gândul că ratez o super senzație.

Well, goodbye House, I am gonna miss your crazy look and your hater mood

HugsLovePeace
>.<

 

 

 

Foto

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  turism
  24 May, 2012 at 4:57 pm

  Nu trebuie sa vezi doar partea rea, mai căuta si partea buna, gândeşte-te ca alti se vor inspira din ideile lui, poate va lua nastere ceva mai bun!

 • Reply
  Evergreen
  23 May, 2012 at 7:19 am

  well, yea

 • Reply
  Alina Ene
  23 May, 2012 at 7:09 am

  houseeeee :(((((( eu sunt de parere ca omul asta scris istorie cu acest rol! e genial, pur si simplu genial! imi pare asa rau ca s-a terminat, dar poate e mai bine asa. all good thinks came to an end.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.