Secvente

fabrica de vise UNATC

sau fabrica plină cu dezamăgiri.

îmi place! îmi place mult. sunt cuprinsă şi prinsă de tot ce se petrece în jurul meu, dar mai ales în mine. m-am îndrăgostit de visul meu.

în fiecare zi cad în iad. şi mă frămînt. mă îndoiesc. mă sperii că nu pot. şi vreau mai mult şi mai mult. poate fi numită disperare. poate fi numită panică. ori iubire cretină. ori cum vrei tu, dar eu sunt captivă acestui joc al ielelor. iele mizere. iele drăceşti.

retrăiesc aceleaşi stări de altădată. pe vremea cînd credeam că nu-s sănătoasă psihic. că o iau razna. am realizat că de fapt, toate aceste “nebunii” fac parte dintr-un proces de umanizare sau de dezumanizare, dar că sunt fireşti. cu toţii le avem într-o măsură sau alta.

cînd sunt acolo mă pierd pe mine. habar nu am de ce. aş vrea să fiu altfel. mai puţin implicată. mai puţin din tot, dar nu pot. sunt un burete care absoarbe informaţii şi le rumegă şi le rumegă. le dau afară. le pun la loc. trăiesc într-o dezordine, eu cel mai ordonat om de pe planetă. mă frînge.

nu m-am gîndit niciodată serios dacă o să fac film după. ce fel de film. cum? unde? glumesc cu nonşalanţă pe tema asta. nu m-am gîndit pentru că mi-e frică. mi-e frică să nu fiu o ratare, un eşec, o pierdere de timp. bineiînţeles că şi tie ţi-e frică să dai greş.

problema e că aici nu se prea iartă.

nu sunt un geniu. probabil că aş vrea să fiu, dar nu sunt. sunt un om absolut normal. mai mult decît normal care a avut norocul şi voinţa de a intra pe un tărîm ce se vrea anormal, artistic, desăvîrşit, grozav etc.

mi se zguduie profund principiile. le adun de pe jos şi le strîng la piept ca o mama desfigurată de propriul copil.

cine sunt eu? azi…

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Topertzer
  9 March, 2010 at 3:21 pm

  eu cred ca asa cum esti tu acu cu framantarile tale faci ceva mai important decat de a scrie pe o carte sau pe o pelicula..scrii in sufletele oamenilor din jurul tau(faci foto la frunze sau te oftici de sufletele din portofel) care duc visul uman mai departe.
  stii asa cum sunt invatatorii si educatorii.. ei sunt importanti pentru noi ca ei ne scriu in inima cuvinte precum caldura prietenie slabiciune dragoste…oameni frumosi…

 • Reply
  evergreenstory
  26 February, 2010 at 7:54 am

  multumesc…

 • Reply
  Mi
  26 February, 2010 at 5:53 am

  cine esti tu azi ? cineva care Poate. cred eu, asa, mai de la distanta, privind prin perdeaua ta de cuvinte si constientizari :)

 • Reply
  Adela
  25 February, 2010 at 9:40 pm

  Bravo! Felicitari! Asa cum ai spus, ai avut curajul si vointa sa intri in lumea asta. Eu nu le-am avut indeajuns…Daca nu vei face actorie after all, poti face critica si tot e minunat. Succes!

 • Reply
  kaos
  25 February, 2010 at 7:03 pm

  intr-adevar, in film nu se prea iarta, pentru ca nu se prea se tine cont… de aici noii rinoceri : Puiu, Mungiu si ceilalti… cand o sa vad un film romanesc normal, la care sa rad normal sau sa ma intristez normal (intr-o viitoare viata cand, evident, arta cinematografica va fi fost disparuta), atunci te voi cauta si-ti voi saruta blogul

  PS : te indoiesti prea mult ca sa si reusesti…

 • Reply
  VanGhelie
  25 February, 2010 at 6:03 pm

  geniu e unu d-ala de arunca in aer diverse chestii: drumuri, poduri, strazi, gropi.

 • Reply
  asirensong
  25 February, 2010 at 5:48 pm

  eu cred ca esti un artist. artistii nu sunt niciodara multumiti de ei. si mai cred ca artistul care tine cont de reguli, nu mai e artist. free your mind. lasa ti imaginatia sa zboare. adevarata arta nu e cea in care sunt respectate regulile, frumusetea se gaseste si in cele mai neasteptate locuri. ai incredere in tine. eu am. pentru ca imi place cum gandesti. si sunt sigura ca ai sa inspiri pe multi. free your find. dream to see your dreams coming true! n ai nimic de pierdut!:)

 • Reply
  Maria
  25 February, 2010 at 4:17 pm

  Începutul e promiţător: îţi pui întrebări, iar asta înseamnă că ai să găseşti şi răspunsuri. You have everything it takes to succeed! :)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.