Secvente

Fac 31 de ani si nu am nicio panica

Anul acesta ziua mea pica fix de Paste. Am mai trecut prin asta, stiu ca Iisus e mult mai important decat mine si nu ma mai oftic, plus de asta nu mai sunt in Bucuresti cu toti ai mei, nu mai dau party de Inviere, sa ne relaxam… Am invatat sa nu ma mai enerveze lucrurile pe care nu le pot controla. Cum ar fi vremea in Anglia. Sau oamenii care arunca gunoaie pe jos. Sau vremea in Anglia. Sau persoanele tinere cu energie si chef de vorba la 8 dimineata in tren.

ogyth

Probabil ca se numeste adaptare.

Anul asta implinesc 31 de ani. S-a implinit premonitiia pe care am avut-o acum cativa ani, cand am zis ca la 30 ma marit, ma rog. Deci am bifat pe partea asta. Alte premonitii n-am mai avut, pe langa faima si succes, Oscar si roman publicat, dar cate premonii bune sa aiba un om intr-o viata? Ma rog, n-au intrat zilele in sac, dar stiu ca energia mea s-a injumatatit. Sau poate nu mai sunt dispusa la prea multe compromisuri.

yes-to-life

 

Anul asta ma sarbatoresc in Viena. Stii ca te-ai maritat cu cine trebuie cand primesti cadou de ziua ta o excursie la Bratislava, colt cu Viena. Ma rog, stiam si fara asta, dar e o forma de lauda si pentru ca e ziua mea, se accepta. Voiam demult sa merg in Bratislava, iar Viena este un oras tare drag mie.

liz-lemon-gif-teaser

Stii ca ti se schimba viata in functie de locul si oamenii cu care te sarbatoresti de ziua ta, daca esti genul ala care face mereu tam-tam de ziua lui. Eu vreo 10 ani am fost in Vama. S-a dus si asta. Dar mna, 1 Mai la mare, e un fel de traditie… Am fost anul trecut si am facut frigul si am fost mahmuri dupa party si am zis ca nu mai mergem niciodata! Asta e relatia mea cu Vama in ultimii 5 spre 7 ani, cred :)

30-rock-gif-20(1)

Ce vreau sa spun este ca iubesc in continuare perioada asta de 30 si 30+. Nu m-am razgandit. Nu as mai vrea “tineretea”, decat daca as avea mintea si experientele de acum, altfel, nu multumesc! Mi se pare ca abia acum ajungem, noi, generatia ’85, sa ne cunoastem, sa ne acceptam si sa scapam de zbuciumurile alea. Bine, o parte din ele. Si o parte dintre noi. Sunt oameni care au zbuciumuri puternice si la 55 de ani. Depinde de procesul fiecaruia…

unnamed2

E amuzanta evolutia asta atat de fireasca.

Deci pe 1 Mai sunt in Viena.
Daca imi trimiteti sms-uri va rog sa va semnati ca nu mai am niciun numar in telefonul de Romania.
Puteti sa ma sunati, daca vreti, am roaming.
Sau pe Facebook, cum e cel mai simplu :)

giphy

Aici am scris tot ce am invatat pana la 30 de ani.
O sa mai adaug :)

Foto

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.