Din viata

Face a la mer

Într-una din nopți voi lua jurnalul acesta și-l voi citi pe tot! Este ca o temă a recunoașterii. Și nu știu de ce am impresia că ciclicitatea evenimentelor face ca eu să revin mereu în punctul în care sunt acum. Și că tot ce am scris cândva se tot repetă la infinit, doar că primește alte forme de exprimare, însă esența rămâne aceeași.

Ieri am fost o fiară și toată ziua am alungat oamenii din jurul meu. Și am reușit, pentru că oamenii sunt slabi și cedează ușor, îmi întorc spatele și pleacă. Ce-i drept, nici eu nu aș fi rămas. Vorba lui Dara: da, oare de ce să mai stea?

De fapt eu nu știu ce vreau.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zIJlRyRJTok]

Ah, se strigă mare în wk! Adică strig eu. Și s-ar putea s-o împart.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  cristina
  23 October, 2010 at 12:35 pm

  Pur şi simplu acei oameni poate doresc să-ţi dea spţiul de care ai nevoie.

  Ador clip-ul:D

 • Reply
  Face a la mer - Ziarul toateBlogurile.ro
  23 October, 2010 at 11:21 am

  […] Face a la mer Sat Oct 23, 2010 13:24 pm Într-una din nopți voi lua jurnalul acesta și-l voi citi pe tot! Este ca o temă a recunoașterii. Și nu știu de ce am impresia că ciclicitatea evenimentelor face ca eu să revin mereu în punctul în care sunt acum. Și că tot ce am scris cândva se tot repetă la infinit, doar că primește […] […]

 • Reply
  Evergreen
  23 October, 2010 at 11:11 am

  G. nu sunt teste :)

  Miss S – mulțumesc :)) mă simt mai bine

 • Reply
  George
  23 October, 2010 at 11:00 am

  Oamenii nu sunt slabi daca pleaca, iti respecta decizia, si in plus, asta denota o absoluta lipsa de incredere din partea ta daca din cand in cand le mai dai “lucrari de control”

 • Reply
  Miss S
  23 October, 2010 at 10:48 am

  “majoritatea din oamenilor interesanti pe care-i cunosc habar n-au ce sa faca cu vietile lor”, so don’t worry, evergreen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.