Chill

Gadgeturi pentru un presupus gagiu

Ok, știm cu toții că o ard singură și că uneori mă smiorcăi ca o dudă aci pe blog. Dar de cele mai multe ori, chiar îmi place viața mea exact așa cum e, numai că nu mă preocup să scriu despre asta. Daaar am navigat  pe internet într-o noapte albă și am dat de site-ul ăsta, Gadgetworld și eu sunt fetiță și nu mă prea pricep la chestii din astea sofisticate, dar am pus ochii pe o groază de chestii foarte mișto.

Cine mă cunoaște personal știe că-s genul ăla mămos, care oferă cadouri, face surprize și are un car de afecțiune de dat. Și, de obicei, îmi place să aleg cadouri inedite. Deci, să pretindem că aș fi cu un tip de care sunt mega îndrăgostită și aș fi bogată și celebră, mă rog, aș avea încă un job și ar fi Crăciun sau ziua lui sau nicio ocazie specială…

Să zicem că ne place să călătorim și să ne uităm la filme pe laptop pentru că suntem bătrâni, comozi și leneși. Eu am acasă două boxe portabile, dar care între timp au murit. Și eu sunt surdă, la mine trebuie să urle actorul ca să pricep ce zice… așa că prima achiziție pentru cuplul nostru ar fi boxa portabila. Eu i le cumpăr cadou, el vine cu biletele de avion, cazarea și masa la Paris. Mi se pare un a fair trade.

boxa_portabila_cu_bluetooth_si_microfon_speaker

Dacă tipul ăsta e iubitul meu, probabil că avem cel puțin o chestie în comun. De obicei sunt chestiile nasoale, de exemplu nimeresc friguroși. Meh, pentru că sunt un om bun și care se gândește la toate și știu că omului îi place să asculte muzică atunci când merge pe bicicletă prin nămeții de zăpadă, i-aș face cadou această caciula de iarna cu casti. Ok, aș lua două pentru că mi se pare mega cool!

Nu în ultimul rând, brățara asta super sexy cu ceas și caller ID (să vadă fufele când îl sun) mi se pare că merită toți banii. Ce să mai, aș lua clar două!

Ceas_cu_callerID_vibratii_bluetooth_5

 

Oamenii ăștia mai au o mulțime de produse foarte cool. De exemplu vesta asta incalzita cu acumulator. Ăsta e visul vieții mele. Cineva mi-a citit gândurile și a știut că avem nevoie de așa ceva pentru a supraviețui iernii. Și toamnei, căci mie deja mi-e foarte frig și stau cu aeroterme și polare.

În altă ordine de idei, am pierdut ceva ore uitându-mă la toate produsele lor. Urmează să-mi trag gagic și să pun mâna să comand una-alta…

Cu bine,

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.