Secvente

Hipstăreală maximă-n Expirat

Lumea e tristă în cluburi, bine, nici muzica nu susține entuziasmul celor veniți să se destrăbăleze. În seara asta s-au adunat gagicile pe tocuri (foste metaliste, mai nou corporatiste), melteni beți și proști (pe ăștia i-aș băga la reabilitare), corporatiști la costum, sparți, puști aproape minori… și noi trei pupeze.

Cică-s hipstăriță. Ce-i drept am freză, haine și ochelari. Probabil îmi lipsește atitudinea. Io zic că-s hateriță. Și e mai bine așa.

Denisa-mi zice că m-am făcut a dracului. Dacă așa e definită intoleranța la prostie, atunci are dreptate. Sunt buni la ceva și anii ăștia. Se cheamă maturizare. Uau.

Mă scot din sărite cei care se cred buricul pământului și etichetează înainte de vreme. Mă enervează, dar mă atrag deopotrivă. Sunt la extrema haosului meu. E bine. E de studiat.

Sunt disperată să trăiesc noul. De parcă se sfârștește pământul. Intră în contradicție cu statornicia tăurească și se potrivește de minune cu atracțiile scorpionului. Scrie în stele și-n adn, sunt făcută să nu știu niciodată ce vreau și să descopăr cine sunt. Noroc că-s control freak și n-am să ajung niciodată lată-n șanț. Bon.

Accept că exiști. E un pas înainte în a-ți da ignore. M-ai întrebat dacă mi-a trecut. Am numărat pereții. Erau 4 și mă sufocam.

Azi la masă a avut loc o discuție ciudată despre nunta anului 2015. Ză back up plan al oamenilor contemporani speriați de singurătate și incapabili să se așeze. Maman e destul de încântată de eveniment. Ba chiar a plănuit conceperea și probabil primii ani din viață ai viitorilor plozi. Priveam consternată. Secvență de film. Am oprit discuția amintind în treacăt că se discută despre uterul meu, fără să mi se ceară părerea. E bătut în cuie, mai presus de încăpățânarea mea –  o să fac și plozii de rigoare. Iar eu azi am privit un copil în bus, cu ochii cât cepele, urâțel, cu pantalonii lui minusculi cum nu avea stare. Nu vreau să fac copii urâți. Nu vreau să fac copii. Punct.

Visez la un iphone 4. Devine coșmar. Dar orice e mai bine decât să te visez pe tine. Să mă trezesc cu tine pe retină în fiecare dimineață. Și să-mi pierd direcția. Lucrez la trasarea liniei punctate. Și sper s-o și urmez.

Bărbații sunt incapabili să cucerească o femeie. Femeile nu mai cred în curte, vor direct gardul. Cine să mai priceapă?

Îmi iubesc viața. Așa fucked up cum e ea. E a mea. Viața mea sunt eu!

HugsLovePeace
>.<

 

 

 

 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Ciupanezul
  2 January, 2012 at 4:21 pm

  La multi ani si multa sanatate sa ai. Fie ca Anul 2012 sa aduca numai fericire, bucurii si bunastare in familie.

 • Reply
  Microcamere
  2 January, 2012 at 11:52 am

  La multi ani, multa sanatate si un An Nou plin de bucurii, impliniri si tot ceea ce va doriti. La multi (b)ani.

 • Reply
  Ada
  29 December, 2011 at 10:14 am

  Viata esti tu si faci ce vrei cu tine! Corect!?…

 • Reply
  Evergreen
  26 December, 2011 at 7:09 pm

  pup la ben si la bradut

 • Reply
  ben
  26 December, 2011 at 7:07 pm

  un gând de bine de la ben!

 • Reply
  Evergreen
  26 December, 2011 at 12:13 pm

  te pup, woman!

 • Reply
  Adriana
  26 December, 2011 at 7:50 am

  hugs. love. and pace bah’
  craciun fericit femeee :D

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.