Din viata

Hmmm

Se întâmplă lucruri ciudate în subconștient.

Ieri visam că ne invadează nemții, aveau avioane și ne killăreau de nu ne vedeam. Tata ședea în canapea și râdea. Era frumos. Cu ochii lui albaștri. Și el râdea și eu priveam fascinată lumina gloanțelor pe cer.

Azi noapte am visat că eram la țară la bunicii mei. Acolo am cunoscut un tip (unatcist muahaha), dar jur că nu-mi amintesc numele lui (alambicat, ceva cu F) și nici zodia, deși bănuiesc că era fecioarî.

Și ne plimbam prin grădină (care arăta ciudat a la Jean Piere Jeunet) și bunicul era într-o cameră undeva prin zona aia. Și am vorbit cu el și era fericit și tânăr si a început să danseze charleston cu o brunetă. Aia avea și costum. Îi priveam minunată și elul acela râdea cu țigara lui lungă în colțul gurii. În ogradă era plin de copii și era veselie mare.

Arhmmm… un tors de motănel. Fug la cafea!

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Demo de vacanță « Evergreen
  21 December, 2010 at 12:47 pm

  […] Evergreen “Din ungherele mintii” « Hmmm […]

 • Reply
  Hmmm - Ziarul toateBlogurile.ro
  21 December, 2010 at 10:02 am

  […] Hmmm Tue Dec 21, 2010 11:04 am Se întâmplă lucruri ciudate în subconștient. Ieri visam că ne invadează nemții, aveau avioane și ne killăreau de nu ne vedeam. Tata ședea în canapea și râdea. Era frumos. Cu ochii lui albaștri. Și el râdea și eu priveam fascinată lumina gloanțelor pe cer. Azi noapte am visat că eram la țară la bunicii mei. […] […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.