Povești inspirate din fapte reale și trăiri imaginare

Houston, we have a few problems!

În primul rând nu avem țigări, dar să nu ne panicăm inutil. Mai respiră și plămânii mei.

În al doilea… am scris aproape 3 pagini pt licență și cam atât, că nu am nici chef și nici inspirație. Stau ca o legumă-n pat de două zile, mă mir că mai știu să merg și nu fac nimic decât să mă foiesc. Dorm puțin și agitat.

O să scriu la licență Houston, promit! Dar stai să comand cărțile de pe amazon și să se apropie deadline-ul. Atunci o să funcționez cu viteza luminii.

Trei… nu cred că merg în Vamă de ziua mea, ceea ce mă întristează și mă indispune și mă face să vreau să urăsc pe toată lumea. Dar mă gândesc la ziua când o să plutesc pe cer la 3000 de metri înălțime și parcă-mi mai trec spumele. Dar oscilez. Când așa, când așa. Pentru că eu vreau să merg în Vamă, dar contul meu nu mă lasă. E frumoasă viața, n-am ce zice.

Aș fi împlinită dacă aș avea o casă pe pământ, o grădină și un cal.

Dorm cu cărțile pe lângă mine, dar dimineața mă trezesc la fel de neștiutoare. Pam pam! Mă zbat în somn și mă trezesc în dureri.

Am văzut Castele de carton  și m-a atras ideea, după care nu mi-a plăcut. Am evoluat spectaculos la sezonul 2 din The Big Bang Theory și mă delectez cu The return, de la care am luat o pauză că-mi fierb creierii.

O să refilmez niște cadre din film. Îmi vine să vomit când mă gândesc la el. Mă sufoc și mă blochez. În rest… toate bune.

În fiecare zi mă gândesc la moarte. Moarte prin sufocare, mai ales. Mă gândesc că ar fi penibil să mor înecată cu un bob de ceva și mă înec și cu salivă. Și mă panichez, normal. După care mă calmez și mă alin cu gândul că probabil mai am vreo 30 de ani în care să mă gândesc la asta.

Nu mi-e bine. Acum. Fix în momentul ăsta. Mi-e nasol mie însămi. Mă enervează că nu-s motivată să fac nimic. Că nu-mi vine să citesc, să văd filme, să fac filme, să scriu filme. Aș zace o viață. Fără să mă simt vinovată. Asta e problema că mă simt vinovată. Și că nu pot să trăiesc așa cum visez eu.

Houston, se încinge rău laptopul și mi-e teamă c-o să cedeze, iar.

nimic.

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Evergreen
  18 April, 2012 at 8:27 pm

  http://ro.wikipedia.org/wiki/Apollo_13 – explicatia cu Houston… ar trebui sa-mi iau un laptop nou. Merci

 • Reply
  R.
  18 April, 2012 at 8:06 pm

  cumpara-ti (am vrut sa spun)

 • Reply
  R.
  18 April, 2012 at 8:06 pm

  Care-i ideea cu Houston?

  Si cupara-ti un cooler pt laptop. ;)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.