Secvente

I'm not G.I. Jane, I'm attachment Barbie

e replică din Grey.

mă întreb, frecându-mi urechea stângă cu două degete ale mâinii drepte, cum poate să-ți lipsească un om pe care nici măcar nu-l cunoști? dar ai impresia că. și mergi prin zăpada înaltă zâmbind la momentul în care îl vei cunoaște cu ochii, deși se pare că tu-l cunoști cu mintea. lipsește palpabilitatea, dar vine. și nu te grăbești. pentru că-ți place să tânjești. e dulce așteptarea. și e și teama că s-ar putea ca totul să fie în van. și e și aroganța cu care clădești momentul perfect. și scupulozitatea cu care decupezi piesele din puzzle. și nevoia de a fi în cea mai bună variantă a ta, pentru că în tine deja s-a aprins. și mistuie organele încetișor. se îndreaptă spre cord. dacă ajunge acolo s-a terminat! sau abia a început.

mă întreb, mușcându-mi buzele bătute de vânt, cum iubesc libertinii?

de două zile mă gândesc că am aproape 26 de ani și că ar trebui să mă comport ca o femeie de 26 de ani. adică în parametri normali. încă încerc să-i dibuiesc pe ăia. observ la rândul meu femei de-o vârstă cu mine pentru a descoperi tipologii comportamentale pe care să le preiau mimetic. mă joc. îmi place să mă joc. la final realizez că-s tot eu și că oricât m-aș strădui, schimbările vin în mod natural, se așază în mine și bruschețea devine blândețe, iar masculinitatea gingășie.

nu-s iubita-soldat. mi-ar plăcea să fiu o dură. o kick ass care să nu se smiorcăie la pms. să nu mă emoționeze copiii, satie sau o declarație romantică. un fel de cristina yang. un fel de rocslessdramaqueenmoreballs. prea multă anatomia lui grey. recunosc. m-am lăsat prinsă-n valul vplay (mulțam Andi) și am uitat să apăs stop. iar acum mă gândesc la mesaje scurte și la obiect care să încapă într-un post it. grey lovers înțeleg.

azi i-am spus soră-mii că dacă-mi propune, o fac! pur și simplu. fără să mă gândesc de două ori. nici măcar o dată. pe 3 mai. marțea. imediat după ziua mea. uite-așa. și o s-o fac fericită. apoi ne-am amuzat de nebunia acestei idei. și de potențialitatea de a face o astfel de nebunie. și asta pentru că-s un fel de barbie cu bocanci și tatuaje care râde de femeile cu reviste de mirese, dar când se gândește la asta se lasă purtată de val, ba chiar zâmbește-n colțul gurii.

e clar, mă apropii de 26 care e tot mai aproape de 30 care e un număr psihologic.
și totuși, theothersideofme, își dă bobârnace peste nas și râde înfundat de sensibilitatea aceasta patetică. de visul jurământului pe plajă, goi, pe care nu dă doi bani pentru că știe că e nisip purtat de vânt, pe nevoia asta de așezare. the other side face planuri nebune de vară în Barcelona, tălpi goale-n orașe necunoscute, iubiri scurte, libertate.

nu mă plâng. e o scurtă introspecție. și o acceptare a dualității care mă caracterizează.
în continuare mi-e bine. deci nu vă temeți.

 

HugsLovePeace
>.<

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Evergreen
  24 January, 2011 at 6:22 am

  Cougar – sunt vicioasa, asta este! nu-mi pare rau. imi dai lucrare? devine interesant, mai ales ca nu stiu cum se face ca tot am flinguri pentru profi.

  Valeria – de ce zambesti? stii mai multe? :)

 • Reply
  valeria
  24 January, 2011 at 5:40 am

  :)

 • Reply
  Cougar
  23 January, 2011 at 10:51 pm

  eu nu ţi-am dat vplayul să te uiţi la “grey’s anatomy”.
  când ne vedem, îţi dau lucrare din “star trek: the next generation”.
  da, discografia.

 • Reply
  Evergreen
  23 January, 2011 at 10:06 pm

  frumoasa, auzi la el… mor barbatii “dupe” mine, cum s-ar zice. pe dreacu’

  pup piticule! sper ca ti-ai gasit masina

 • Reply
  piticugras
  23 January, 2011 at 8:06 pm

  a dracu si frumoasa.

 • Reply
  Evergreen
  23 January, 2011 at 6:31 pm

  a dreacu’.

 • Reply
  piticugras
  23 January, 2011 at 6:14 pm

  vulpe

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.