Secvente

Impresiile de după

Azi am avut o zi lunga, plina si obositoare.
Prima filmare. Tremuram ca tuta cu microfonu-n mana, dar, per total, a iesit. Maine la montaj imi vor iesi alte o mie de fire albe de par. A decurs normal. Numai ca am fost derutata si confuza…
Ca sa nu mai zic delirul si haosul cumparatorilor in prag de sarbatori… am obosit din cauza slalomului, ca sa nu mai zic ca se misca precum melcii. Azi mi-am facut si eu ceva cadouri…esarfe si o bentita verde…sa ma asortez, credeam ca-mi apare mutra pe undeva.
Evergreen nu apare “pa” sticla ci i se va auzi vocea de privighetoare, inconfundabila si recunoscuta international. Mai bine ca nu apar, la ce fata aveam ziceau astia ca-s fugita de pe undeva. Mare tragedie nu a fost. Adica microfonul nu musca…iar operatorul chiar comunica, desi azi a cam fost cu fundu-n sus.
Apoi la vizionare am vazut ca tipul caruia i-am luat interviu era tare tantalau, bine am vazut si la fata locului, dar parca vroiam sa vad altceva pe sticla.
Drept dovada tre’ sa fac eu comentarii din off sa tai cat mai multe faze cu el.
Maine…la montaj…sper sa reusesc sa fac textul in noaptea asta. Ioana, producatoarea, mi-a tinut morala de dupa si mi-a dat niste sfaturi utile si constructive, ceea ce apreciez mult. In fine. I-am zis eu ce si cum despre modul in care se lucreaza si stie ca am dreptate.
De la B1tv fug la Coffee Break.
In drum spre Coffee Break dau nas in nas cu una bucata fost coleg de liceu, dintr-o generatie mai mare. Si ne conversam cateva minute si ne luam talpasita, cu promisiunea de a ne conversa mai multe pe mess… modalitatea pe care eu o urasc. Ciudat este ca acest coleg face parte oarecum din prezentul meu. In fine, am luat-o ca pe un semn.
Apoi am fost la Coffee Break sa-mi iau revista. Aici toate bune si frumoase. Parca m-am mai linistit. Am luat Osho “Compasiunea suprema inflorire a iubirii” si am de facut o prezentare a cartii.
Si cum mergeam eu asa plina de zambet si cu mp3ul la maxim ma asez la stop si ca sa vezi… trece intr-o viteza dementiala fostul meu iubit din tineretile mele vertiginoase. I-am vazut numarul si apoi masina si apoi ceafa. Mdeah, nu am avut cum sa-i fac cu mana si nici nu cred ca l-ar fi incantat revederea…
Si urc intr-o masina aglomerata unde mi se face al dracu de rau. Atac de panica. Ai dracu astia daca ar deschide ei vreun geam. Nu tata, te sufoci, mori prin asfixiere si prin blocarea cailor respiratorii de imputiciunea unuia si ei tot nu deschid nenorocitul ala de geam. Cobor intre statii. Merg enspe’ statii pana acasa prin frig, deh sa-mi revin. Imi revin, dar oboseala persista si se agraveaza starea de lesin cu fiecare secunda.
Ajunsa acasa ma ia familia si ma pupa. O mie de intrebari la care raspund cu juma’ de gura. Si incheiere prin asezarea in fata monitorului si continuarea treburilor.
Concluzionand ziua de azi: Haosul traieste in noi.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  mufy
  2 March, 2007 at 10:57 am

  Aa,Am vrut sa zic "tzarm de mare":)

 • Reply
  Invatatoru'
  1 March, 2007 at 12:34 pm

  Hh he!!!Verry Intresting…Life;))

 • Reply
  mufy
  1 March, 2007 at 5:35 am

  Atunci te astept la mal de mare :))

 • Reply
  evergreen
  1 March, 2007 at 2:32 am

  :)) nu…
  nu cred ca o voi purta vreodata asa, o sa pun un tricou pe sub ea…
  poate la vara la mare, dar nu cred we’ll see

 • Reply
  mufy
  1 March, 2007 at 2:25 am

  Imi pare rau pentru baba!Referitor la "tantalau",daca te-ai dus imbracata in bluza aia superba(no joke) cred ca se explica tracul omului!:))

 • Reply
  evergreen
  28 February, 2007 at 10:45 am

  baba- o vecina din scara cealalta…
  apar la matinal
  inca nu este gata emisiunea :))
  noi lucram si trudim la ea
  anunt cand imi apare vocea
  si tipu’ era sweet, dar cam tantalau…poate avea trac in fata camerei…who knows?

 • Reply
  mufy
  28 February, 2007 at 10:38 am

  Deci:- cine este baba?
  – spune-mi ,te rog la ce emisiune apari/sau nu "pa" sticla,(ca televizunea o stiu)si la ce ora;
  Ca daca nu apari,macar sa-ti zic ce fel de voce ai!:)P.S:chiar era tantalau ala?sau…

 • Reply
  evergreen
  28 February, 2007 at 8:50 am

  :)))) multumesc :*

 • Reply
  catz
  28 February, 2007 at 8:42 am

  la cat mai multe interventii tremuricioase, ca poate-asa te prinde si telespectatorul neavertizat :)
  [ decat un robot dereglat flasnetand ineptii, prefer o tuta cu microfonu-n mana :* ]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.