Din viata

În caz de invazie zombie, bere nefiltrată și multe glume de 9gag

S-au despărțit Laura Cosoi de Smiley, doar asta citesc pe pagina de facebook. Sfinte Sisoe, zici că s-a terminat planeta cu ăștia doi. Și nebunia de abia de acum începe, că trebuie să iasă mizeriile de sub pat. Sper ca atunci să fiu pe-o plajă pustie.

Ileana Ciuculete și fiii sună a titlu de album cu manele. Maman m-a pus la curent cu evoluția relației dintre ei, spusă pe diverse posturi tv, ea este afectată, săraca… de maman vorbesc, că ea ține la oameni și se supără când vede că-s nefericiți.

Mâine trebuia să merg la pisicină, dar nu mai merg că se întâmplă în viață să nu se alinieze planetele. Dar o să merg la vot și-o să-mi exercit dreptul. Dreptul ăsta care mă face să cred că eu aleg și că eu sunt stăpână pe viața mea, asta de-o trăiesc în civilizație cu legi și reguli.

În caz de invazie zombie o să beau multă bere nefiltrată cu lime și-o să fac glume de 9gag, eventual o să-mi procur pe sub mână un costum și-o să ies cu Carmen la agățat.

Toată lumea e la Tiff. Sau la mare. Sau la munte. Sau prin alte țări. Eu sunt în București și încerc să termin de scris tot pentru licență. Lucrarea e gata, mai am un fel de proiect de terminat. Și el se vrea a fi ușor, dar mie-mi vine să plonjez în gol de la etajul 3 de fiecare dată când deschid folderul cu pricina. De aceea prefer să nu-l deschid, o vreme.

Va trebui să-mi organizez viitorul pe care l-am lăsat deoparte ca să mă preocup de prezent. Și va trebui să găsesc un prinț (preferabil cu ochi albaștri) cu care să mă mărit, ori va trebui să-mi facă cineva o carte de muncă.

A, am spus că la piscină vor merge niște atleți care știu să înoate bine de tot? Pe care intenționam să-i rog să mă învețe să înot altfel decât o fac eu acum – un stil aparte, descoperit de mine, mă zbat grațios ca să-mi mențin poponețul la nivel –

A venit vara și eu am luat-o razna. Așa pățesc vara, probabil și pentru că beau mai mult decât în oricare altă perioadă a anului. Și probabil de aici și atitudinea de om liber și puțin nebun în cap. Desfășor în perioada aia de presomn câteva scenarii cu câteva persoane pe care nu cred că le voi materializa vreodată-n viața mea reală, dar poate le voi așeza frumos în filme/cărți.

Cred că la un moement dat o să vreau să mă mărit. Și gândul ăsta plus nevoia unor copii cu care să dansez noaptea la concerte (am văzut aseară o mama roackeriță cu fiica – ea în miniatură – cum se zbenguiau pe The Moood și mi-a plăcut imaginea) plus nevoia de a sta într-o casă, cu un om, o să mă facă să mă simt matură.

Mie-mi place mai mult noaptea, decât ziua. Doar c-o dorm, mai mereu. Deci poate fi doar o impresie.

Bucureștiul e crazy vara. Betoanele sunt sleioase. Cerșetorii-s peste tot și put. Bucureșteanul nu se prea spală, de lene, de silă… nu știe nici el, drept dovadă, vara-n București e ca-n iad. Și-s prea puține spații verzi unde să mă duc să leșin, iar dacă vreau să leșin în iarbă sigur calc într-un căcat de câine. Lait motivul orașului este căcatul de câine prezent peste tot.

O să votez și poate o să se schimbe toate astea și peste. Eu dacă aș fi primar… o să fac o listă, poate o să se inspire ăia mai mari și mai tari de la mine.

E sâmbătă. Stau în casă. A venit Ionut să-mi repare fierul de călcat. Și cam atât…

Vinul alb cu gheață, pe-o terasă.

Mi-am făcut playlist: femeia depresiilor mele  

 Foto

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.