Secvente

there's nothing sweet about me

     :) Ma suna maica-mea.
Ghici cu cine m-am intalnit? Habar nu am cu cine te-ai intalnit tu de mustacesti asa. Nu pot vorbi ca-s in masina. Bine ma mama, ma suni si ma lasi asa? Fara sa-mi zici.
 
Juma’ de ora mai incolo o sun murind de curiozitate…
"M-am intanit cu dna X mama fostului tau coleg de generala."
" Moaaaa…mai traieste cotoroanta aia? Si fi-su ala? Mai e frustrata ca ii luam premiile lu fi-su ala retard, i le luam asa cu gratie de sub nasul ala hidos?"
" Nu stiu. N-am vorbit despre asta, dar te vrea de nora, inca. Mi-a zis ca are pamanturi si apartament cu patru camere. Si ca X a avut o groaza de fete ( nu cred nici daca imi dai milioane, poate a avut una oarba), dar ca pe tine te vrea. Nu a putut sa te uite!" – mama rade in hohote. Te vrea mama! Ia zi! Ne cuscrim?"
" Da! Sigur. Ne cuscrim, incuscrim, descuscrim…sa-si bage pamantul in fund si sa vanda casa aia cu 3434 de camere sa-si faca operatie estetica…sau de schimbare de sex…sau de oricare o vrea…a uitat ca m-a urit si ca imi punea bete-n roate??? Mama lor azi si maine!!!"
revoltaaaa…la luptaaaa!
    Pufnesc in ras. O dau in istericale. Bat cu piciorul de pamant.
Faci misto de mine, tu. Nu, mama. Pe cuvant! Iar cand isi da mama cuvantul nu-i de indoiala.
    Pe omul asta l-am vazut acum ceva vreme si nu-mi poate incalzi niciun deget de la picior. Nu-s rea, sunt realista. Plus ca au trecut milioane de ani din clasa I ( ma tin bine), nu am avut niciodata nicio treaba cu el, m-a enervat la culme ca a facut acelasi liceu ca si mine…mi-am simtit libertatea violata…plus ca a fost o super competitie intre noi si au fost momente de tensiune maxima si chiar ura….
 
Geeez! Uite-asa mai apare cate o mama frustrata de cauta nora. Mi-a mai zis Hanna o poveste tot c-o mama disperata asta dupa ce fiul sau a devenit gay.
Femei! Dragele mele soacre de cosmar…there’s nothing sweet about me, ca va rup baietii! Pe genunchi, nu asa!
 
 
 
 
 
Buna si tie!
Am zarzare acreeee…
Gata licenta! Aplauze!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  janin
  3 June, 2008 at 11:57 am

  :)))) te-ai scos ..eu nu stiu ce te-ai suparat asa!!!! case, pamant, masini…baiet fremos…destept:)))). hai , zii ca vrei!!!:))) pooop

 • Reply
  raggio
  2 June, 2008 at 10:22 am

  =D>

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.