Secvente

cum te prinzi ca laptele

     De unde-ti dai seama ce fel de muzica asculta omu’ si pe unde umbla…
 
Cand apare la birou cu ochelari de soare si cu un ciot in loc de mana de la taieturile pe brat si cu degetele galbene de la tigarile fumate in exces – sigur a ascultat toata noaptea muzica de smiorcaiala, cu tendinte sinucigase, cu sunete lugubre…a stat in casa, cu lumina stinsa, cu cateva lumanarele aprinse si cu muzica in surdina suspinand…
 
Cand apare vesel, cu buzele inca vinete de la vin, cu tremurat de brate de la prea mult alcool si cu hainele de ieri inseamna c-a petrecut toata noaptea pe rockereala sau ceva de genul si-a plecat din bodega direct  la munca.
 
Daca are parul intins cu placa, toculete, blugi stramti si cu talia prea joasa, lipstick in exces si zambet cat casa…sigur a ars-o dubios prin Bamboo, Office sau care or mai fi astea de fite.
 
Daca are ciorapii in dungi si tenesii cu cap de mort clar a petrecut noaptea cu gasca emo gandindu-se la cea mai tare metoda de supravietuire in aceasta lume plina de bestii. Probabil au stat pe treptele TNB-ului sau printr-o scara sau pe acasa pe la vreunu’ care a avut noroc.
 
Daca straluceste din dinti pana in pantof a fost in Regie la maneleala…
 
Nah…daca apare normal inseamna c-a dormit bine sanatos, poate a facut si sex, a zambit poporului, a avut trafic fluidizat, a prins numa’ verde si ii merg stergatoarele…
 
acestea fiind spuse sa bagam niste Placebo…
 
 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  unuzero
  7 May, 2008 at 9:47 am

  ohh da !!!! pure morning in the night ;) a friend in need?! :) very good!!!

 • Reply
  lollitta
  7 May, 2008 at 2:31 am

  :) every you, every me? mie aia imi place

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.