Secvente

nu's libera la mare

    Ce nu-mi place, nu inghit!
 
    Nu suport oamenii care dau cu presupusul. O dau asa in stanga si-n dreapta ca-n filmele porno, cu ochii inlacrimati (de placere) spre camera, cu buzele tuguiate cu tupeu. Romania e plina de filozofi, dar nu avem noi habar de ei. Halal! 
    Ma enerveaza frigidele. Astea-s alea de simuleaza orgasmul si le e jena sa admita ca fac sex oral, cand de fapt stim cu totii cum simuleaza aceasta actiune binefacatoare asupra lui. Si nici macar nu recunosc ca-s proaste la treaba asta, simpla de altfel.
    Ma enerveaza vacile obsedate, presupuse amatoare de senzatii tari de dupa ’89. Vacile alea de te enerveaza in trafic ca au gura mare, in club, ca danseaza desucheat si pe 3 baruri deodata, in pat unde-s tute. Vacile alea cracanate de-si pun poze porcoase in vazul tuturor.
    Ma enerveaza pseudocititoarele…care stiu trei poezii si le repeta obsesiv la urechea obosita a omului, care au un singur roman preferat (probabil si singurul citit) din care dau citate la tot pasul…
    Ma enerveaza presupusele gesturi si sfaturi. Aruncate elegant, intr-un context fara nicio legatura cu discutia, apropo-uri din alea. Femeile alea care cred ca-s frumoase, destepte, cu pretentii…
*genul filfizoni ( Tânăr cu pretenţii de eleganţă si cu preocupări neserioase).
    Ma enerveaza cenzura, limita, bariera…si ma enerveaza ca blogul meu a devenit camp de lupta. Ca mi se pun restrictii, mi se rastalmacesc cuvintele, mi se deseneaza ridicole personalitati…am oamenii mei in care inca mai cred. Nu-s erou, dar nu-s nici lasa.
 
    Ipocritii sa stea de-o parte c-o sa-i doara…
 
 *A rupe pe genunchi – este o metafora. Una simpla. Depinde pe cine vrei sa rupi pe genunchi, in acel moment simplitatea devine agresiva si se transforma in ceva complicat. Mie nu-mi place sa rup pe nimeni pe genunchi pentru ca nu ma tine. Nu frate, yo’s om pasnic, atac doar cand sunt atacata.
 
* Daca dragoste nu e … FACEM!
 
* Si cu asta va urez o saptamana minunata. Se rezolva toate, catinel.
 
 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.