Secvente

nu uita

 Nu uita dragul meu ca maine vei fi imbatranit c-o zi.
 Nu uita ca zambetul de azi poate muri maine daca nu-l intretii.
 Nu uita ca existi, ca exist, ca lumea poate fi a ta cu o singura imbratisare si nu uita s-o imparti. Nu uita ca a detine controlul nu inseamna a detine puterea…
 Nu uita ca-s Inger si ca-ti pot curata ranile c-o singura atingere, nu uita ca-s sclava in fata vietii si ca-s triumfatoare in fata mortii sufletului.
 
    Lumini ce ploua ciudat, fatasmagonic, bizar. Ti-e teama, mi-e teama. Azi e atat de ciudat si maine este doar Maine. N-ai habar de intruchiparea iubirii, o alungi de fiecare data, tot mai dur, tot mai fricos. N-ai habar sa lupti pentru lumea ta si preferi s-o scapi printre degete asa cum, in bataia soarelui vamaiot scuipi nisipul umed. N-ai habar s-alungi fantomele si sa improspatezi zambetul cu miresme de tei. N-ai habar sa uiti ce trebuie uitat si sa iti amintesti ce-ti place.
    Sufletul tau e liber sa zburde, dar intotdeauna se va intoarce acolo unde-i e locul, adica in palmele mele. Sufletul meu se plimba in ficare zi, in alte suflete, are chei, si lacate descuiate…al meu se intoarce, dar nu-si gaseste niciodata locul.
    Eu n-am sa uit nici dimineata si nici noaptea. N-am sa uit nici peticul insorit din bucata fericirii noastre si n-am sa uit nici mangaierea. Eu n-am sa uit inceputul si nici finalul. Eu n-am sa uit nici cum se plange nici cum se rade…eu am sa fiu eu. Fara sa m-ascund in spatele unei masti de femeie puternica. Eu le simt cu totul, le traiesc hiperbolizand fiecare gest, transformandu-l in drama vietii sau a noptii.
 
Si fara nicio legatura cu ce-i mai sus
 
Imi amintesc de primul om care mi-a zis: Rrrrroooox!
A fost ea .

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  kosmin
  4 April, 2008 at 11:54 am

  Vrand-nevrand ne indreptam cu totii spre acelsi punct terminus.

 • Reply
  ioanbistriteanul
  3 April, 2008 at 8:57 am

  AMINTEŞTE-ŢI SĂ NU ÎMBĂTRÎNEŞTI CU O ZI FĂRĂ AMINTIRI.

 • Reply
  jenniord
  3 April, 2008 at 7:20 am

  Prima parte a postarii mi se pare ca exprima esenta si intelepciunea unei vieti sanatoase, bazata ,in primul rind, pe satisfactii sufletesti.Satisfactiile sufletesti, daca ajungi sa le dobindesti, reprezinta cea mai mare realizare a omului care a preferat sa ramina si sa simta ce simte un om normal.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.