Secvente

ce-mi place mie

    Imi place marea. Cu totul. Cu tot ce ofera si cu tot ce ia. Imi place senzatia de nisip din par si imi place greutatea cu care plec de acolo, de fiecare data din ce in ce mai intensa. Imi place zgomotul. Imi place noaptea-n zgomot. Imi place linistea zilei de duminica. Imi place viata, mai ales cand e o jigodie. Ma provoaca s-o accept si e un test greu de trecut. Il trec, greu sau usor depinde de cat de jigodie e.
    Imi plac prietenii. Imi plac cu totul. Imi place sa ma cert cu ei pentru ca atunci simt ca-i pierd si realizez importanta lor. Imi place rasul lor. Fiecare are un ras anume care ma dezmorteste din deprimari. Imi place vinul rosu demidulce ( dar asta am mai zis-o). Imi place tigara langa cafea si fara nu au niciun sens. Imi place mirosul de vechi ( nu de baba ) si parchetul care scaratie. Imi place muzica…tare in timpane. Imi place pasul in Bucuresti pe muzica si troleul gol.
    Imi place frufru ca-mi dau morcovi dulci si furculite de lemn sau furculite de plastic de un verzui transparent si ca ma lasa sa-mi aleg tipul de paste ( pene, spaghete, invartite etc).
    Imi place cafeaua de la Snack Attack sau de la Coffeeright. Cu ele traiesc in fiecare zi.
   
 si-ar mai fi, dar nu e timp de zabovit. e vineri. e primavara. e frumos. e cald. e nou. e stiut.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  evergreen
  17 March, 2008 at 3:46 am

  :d nu ma sare, nu! da utopia. fusei la mare…

 • Reply
  utopia
  14 March, 2008 at 11:11 am

  ai fost la mare?

 • Reply
  kosmin
  14 March, 2008 at 9:56 am

  Zici ca anul asta nu te sare Marea ?

 • Reply
  raggio
  14 March, 2008 at 6:57 am

  :)Frumos!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.