Secvente

Vama va saluta pe toti

     Desi am fost al dracului de stresata cu organizarea acestui festin in 20 de insi, per total, cu adunari si scaderi a iesit bine…tinand cont ca mai mult n-am fost :)) decat sa fiu acolo. Marea a fost mai albastra ca niciodata, dar nisipul mizerabil. Soarele ne-a alintat, dar ne-a biciuit vantul. N-am apucat sa stam cu totii, dar si separat a iesit nebunie. Demi ( aka Feteasca Neagra Beciul Domnesc, demidulce) ne-a fost de mare ajutor…and from now on you can call me Demi…precum si tona de dulciuri. Am avut emotii cu cucul numarul 4 , dar a iesit cu bine.
    Am discutat cu marea, asa in felul nostru amiabil si mi-a zis ca lumea subacvatica este ok, meduzele dorm, dar ne asteapta de 1 mai. Multe stele.
 
* Mi-am gasit locuinta. Nu va ingrijorati, nu dorm pe nicio banca…bun. are 2 camere mari, e la Mosilor. Are mobila veche si miros de baba. Asta n-ar fi o mare drama ca s-au inventat lumanarele parfumate, puf-puf-uri reglabile la 38 de minute, ferestre deschise, tutun la greu etc. Mobila o acoperim cu panze, o mutam, o remodelam, o gadilam si iese ceva. Dar ce fac cu baba? Nu, baba nu e in casa la propriu, ea ne-a parasit acu’ 8 luni. Fix in casa in care ma mut eu…eh, ce ma fac cu baba, oameni buni? Iar fi-su, unu’ de 45 de ani a tinut neaparat sa-mi comunice cum ca mama lui a decedat…(mai fa tu sex in patu’ babii daca mai esti viril) si ca in camara de pe hol sunt cateva chestii care se dau de pomana la un an… atunci m-a luat cu lesin, dar semnasem, platisem, batusem palma.
 
    Vom fi patru. Mihai, eu, Socrate and The Baba…
    Voi chema un sobor de preoti, desi nu cred in asta sa-mi arunce cu tamaie si apa sfintita.
    Tre’ sa fac un plan sa ma placa babuta sa nu cumva sa-mi cutremure patu’ noaptea…:)) eu vorbesc pe bune, ca mi-e frica sa stau singura acolo. Iar Socrate m-ar vinde pentru o bucata de ciocolata.
    The Grudge :)))))
 
E un tranzit de 3 luni…
   

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Lady
  11 March, 2008 at 10:40 am

  deci scoici, da??? scooooooooooiiiiiiiiiiiiiccccccccccciiiiiiiiiiiii
  }}}{{{

 • Reply
  evergreen
  10 March, 2008 at 9:45 am

  :)) sper sa fie ok. Socrate va fi sprijinul meu :D

 • Reply
  unuzero
  10 March, 2008 at 8:59 am

  salvati-l pe Socrate….va rog!

 • Reply
  raggio
  10 March, 2008 at 8:39 am

  Să nu-i dai cioco lui Socrate că nu e bine. Ciocolata este toxică pt. pisici şi câini.
  În schimb, poţi să-i dai iaurt de fructe în cantităţi limitate.:)
  Iar baba nu o să te deranjeze:)) Toate ap. vechi sunt cu stafii, dar sunt inofensive:))
  Am locuit în 2-3 apartamente cu mobilă veche şi scârţâitoare.:)
  Te pup!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.