Secvente

Tantraaaaa Life in Bucuresti

    

Dragii mei,

 

Dupa cum multi dintre voi stiti, urmatorul workshop introductiv Tantralife va avea loc intre 7-9 martie, in Bucuresti!

 

Tantralife este o metoda practica, dinamica, un experiment cu tine insuti, ce lucreaza cu corpul, cu lumea emotionala, cu meditatia si mai ales cu o cunoastere inteligenta a folosirii energiei sexuale- un subiect ce intereseaza pe majoritatea dintre oameni.

 

In acest workshop introductiv se vor folosi meditatii active, tehnici de respiratie, muzica, Tantra, dansul pentru a debloca corpul si pentru a ne conecta cu marele dans al vietii. Stimularea simturilor impreuna cu meditatii in pereche creeaza un cocktail puternic ce largeste viziunea interioara si permite ca noi valori sa apara in viata ta.     

 

Tarisha C. Castaldo, facilitatorul acestui workshop, face parte din Tantralife de 8 ani. A absolvit facultatea de Comunicare si Stiinte Sociale, in Milano, cu specializare in Stiinta Sentimentelor si a Emotiilor. Dupa ce a lucrat cativa ani in industria farmaceutica, a simtit nevoia sa-si aprofundeze cunostintele despre subiecte legate de sanatate, descoperind in disciplinele/ metodele holistice a abordare mai completa a sanatatii. Cercetarea ei o aduce in punctul in care il intalneste pe Osho si isi completeaza formarea profesionala cu o serie de studii si cursuri de pregatire in terapii corporale, respiratie constienta si Tantra. Astazi Tarisha ofera sesiuni individuale in Reiki, masaj, respiratie constienta, sfaturi in terapia florala Bach si tine cursuri introductive in Tantralife, tehnici de respiratie si meditatie.

 

Cost seminar: 100Euro/pers

Inscrieri se fac pana pe 3 martie.

 

Pentru a citi o impresie de la seminarul Tantralife ce a avut loc intre 1-3 februarie, puteti vizita: http://andreeadragomir.blogspot.com/2008/02/un-pui-de-zorba-buddha.html

 

Daca aveti prieteni pe care credeti ca i-ar interesa acest seminar, va rugam sa transmiteti mai departe informatia.

 

Alte detalii (inclusiv poze de la seminarul Tantralife din 1-3 februarie) pe:

http://tantra-times.weblog.ro/ 

 

 

 

Va astept cu drag,

Kiran
 
* nu au loc orgii sexuale…ma simt nevoita sa fac aceasta precizare. eu am fost la doua seminarii introductive si este genial! oamenii sunt minunati si inveti foarte multe lucruri noi despre tine si corpul tau… enjoy!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Kiran
  5 March, 2008 at 2:45 am

  Nu, kosmin, nu e MISA…nu are legatura deloc:)
  E amuzant sa crezi ca Osho ar avea legatura cu MISA:)

 • Reply
  Invatatorul
  26 February, 2008 at 9:01 am

  Vaaaaai Ce Dragut !

 • Reply
  kosmin
  26 February, 2008 at 1:29 am

  Zici ca nu-i MISA la mijloc?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.