Secvente

coffee mood

     Socrate are chef de alint. S-a asezat in bratele mele. S-a razgandit. Are chef de distractie. Eu n-am. Lenevesc. Am de calcat, dar tocmai am rupt masa de calcat cea noua asa ca s-ar putea sa ma razgandesc. Am de scris. Nici asta nu ma incanta, dar am promis.Am ideea. Urmeaza insiruirea ideii.
    Pe vremea asta am chef de plimbare. Una interminabila. Pe strazi. De nebuna. De cutreierat. Am chef de Vama. De-o beuta din aia ca la carte. Da! De Vama. Care ma ia? Care ma duce?
    Sambata plimbarica pana in Craiova. Targ de haine. No, asta-i fain. Hanna a venit cu 7 genti de acolo. Nu le-am vazut, dar am incredere in ea. :P. Oricum nu am vazut Craiova si e bine de bifat.
    Ramane cafeaua rece si Socrate care-mi roade un deget.
 
Chill out Sunday! Ha! Vreau role!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  raggio
  24 February, 2008 at 10:15 am

  M-am plimbat eu ieri prin Lipscani şi pt. tine. Juma’ de zi:) Probabil e singurul cartier din Bucureşti care chiar îmi place.
  Eu vreau bicicletă:))

 • Reply
  LadyDragonFly
  24 February, 2008 at 9:42 am

  Am fost marti in Vama. Era cald si nu adia vantul. Ma simteam ca in Vestul Salbatic…ciulinii mai lipseau..:)apa era si ea linistita si era atat de curata ca imi venea sa rad :))) am topait ca nebuna, mi-am balacit mainile in apa, m-am tavalit pe nisip si visam la tequila cu scortisoara si portocala :))) si la bere…ursus country…astept vara…nu era pic de nor pe cer…

 • Reply
  greenfield
  24 February, 2008 at 4:11 am

  Afara e superb, eu m-am plimbat, acum am treaba prin bucatarie. Spor la treburi si la plimbarici duminicale!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.