Secvente

din seara asta tantra experience

No, tot inainte!
    Din aceasta seara pana duminica seara voi fi in alta lume. Ma voi duce la workshopul Tantra  .
    Insa de aceasta data nu ma voi duce singura ci cu new story. Am emotii, evident. Nu neaparat de continutul meditatiilor ( am fost si la celalalt seminar ) ci mai mult asupra impactului pe care aceste meditatii il vor avea asupra noastra. Nu stiu daca sunt pregatita sa fac meditatia in doi. Si sper sa nu ma inhib aiurea, desi eu nu am simtul penibilului atat de dezvlotat. Cele mai mari emotii le am la meditatiile dinamice deoarece fizicul meu nu prea permite o ora de dinamism, insa, cum m-am descurcat si prima data, ma voi descurca si acum.
   Abia astept sa revad oamenii cu care m-am imprietenit acolo.
   Am emotii. Nu prea am dormit in ultimele nopti. Sunt agitata cu serviciul si cu toate celelalte chestii din viata mea. Mi-e dor de prietenii mei. Mi-e dor si de mama mea si de sora mea. Pe toti ii vad foarte rar. Am mult de lucru si seara nu-s om de paranghelii.
   Repet. Am emotii. Sper sa iasa. Sper sa-mi iasa toate.
 
Azi am fost la Biserica. In sfarsit am ajus. Erau prea multi oameni acolo ca sa ma simt in largul meu, dar am discutat cu El si i-am explicat ce si cum as vrea sa se petreaca toate.
L-am intrebat despre viata mea amoroasa. Daca raman cu new story sa-mi dea un semn. N-a zis nimic. Daca raman cu old story sa-mi dea alt semn. Nici de data asta n-a zis nimic. Apoi, am concluzionat ca raman nemaritata :))) sau ca deciziile stau in mainile mele. Momentan nu ma gandesc pe viata. E prea lunga o astfel de gandire si eu am alte chestii de gandit. ( mai si gandesc :) Ce-o fi o fi. N-o fi, n-o fi. N-oi muri din asta.
 
 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Lady
  4 February, 2008 at 11:00 am

  nu mori ca nu iti dau eu voie !!!
  neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  }}}}}}}}}}}}}}}{{{{{{{{{{{{{{{{{

 • Reply
  Bad @ Being Good
  2 February, 2008 at 2:42 am

  Have fun girl @ Tantra somethin’! :D

  Cat despre capitolul 2 al postului…DE CE ITI FACI ATATEA PROBLEME? Parca vrei sa se intample ceva…parca cobesti! :-? Just go with the flow girl! :)>-

  Ti s-a facut de maritat? Sa-mi caut rochie? ;))

 • Reply
  Anda
  1 February, 2008 at 9:47 am

  Old story, new story…busy girl! Cel de Sus nu prea cred ca se baga, probabil se amuza prea bine pe seama noastra…Deciziile stau uneori in mainile noastre (asa ne place sa credem), dar are si destinul asta un fel de a le aranja uneori…Gandeste prezentul si enjoy the ride!

 • Reply
  raggio
  1 February, 2008 at 8:02 am

  Lasă timpul să decidă… Eşti tânără. Eu la vârsta ta încă eram virgină.:D

 • Reply
  kosmin
  1 February, 2008 at 5:05 am

  O sa apara intr-o buna zi si alesul tau.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.