Secvente

eu aş tipări mulţi bani…

în această minunată zi.
 
Am văzut că poliţia a pus sub urmărire emo kizii. de ce? cum adică? cică s-au infiltrat printre ei fake emo kizi, care pun pariu că nu-s true deloc şi că îi dă în gît. că fac ce? că asta nu pricep? ce, am văzut eu emo kizi cu poze cu mulţi euro pe hi5 sau conducînd merţuri? sincer. de ce e poliţia e pe urmele unui emo kid? face trafic de lame? eu acum chiar le ţin partea.
De ce nu pun sub urmărire manelarii care conduc merţuri şi care nu plătesc impozite pe veniturile de 2000-3000 de euro primite guiţînd la nunţi? De ce nu-i pun sub urmărire pe prietenii lor, poliţiştii, care primesc şpăgi peste şpăgi. De ce nu-i pun sub urmărire pe ciorditorii din autobuze sau traficanţii de droguri, heroine şi nu puştii cu iarbă, care chiar sunt inofensivi. De ce nu pun sub urmărire senatorii, deputaţii, ciorile care au palate înalte pînă la cer şi care fac trafic cu puştoaice proaste? De ce?
Pentru că acum se ocupă de emo kizi… da, asta-i rezolvarea. Băgăm emo kizii la şcolile de corecţie, îşi revine bursa şi Romînia va prospera…
De ce nu pun în urmărire profii şpăgari, asistentele, medicii etc
Poate voi fi ucisă în noaptea asta…
de aia!
 
Nu mă uit la meci! Uite aşa că nu-s eu acum cu patria asta…
 
Socrate are probleme de conduită. El are mai multe probleme, printre care şi mîncarea. E obez. Mi-e teamă să nu devină complexat şi mai apoi să sufere de vreun fel de bulimie pisicească dacă-l refuză vreo mîţă care preferă slăbănogii. Mai sunt şi din astea.
Azi dimineaţă m-a muşcat de fund. Noroc că am fundul atît de tare că şi-a rupt dinţii… hahahah! vezi să nu!
 
M-am plimbat cu troleul şi am reîntîlnit misoginii cărora le arătam dejtul din mijloc, în tinereţile mele vertiginoase, cînd mă agresau şi aveam curaj să-i bag în origini. Acum nu m-au agresat pe mine ci pe o tînără care a tăcut chitic. Aşteptam să mă provoace şi intram în polemica hărţuirilor sexuale de voma ăla de atîta vorbă. M-am lăsat de arătat dejte.
 
Îmi vine a scrie mult şi a trage concluzii, dar nu înţeleg boabă cu bursa şi banca şi mama lor. Ştiu doar că eu m-am rezumat la cîteva cumpărături din mega şi că nu m-am dus la raionul de cosmetice şi porcării inutile pentru casă.
 
Eu aş tipări mulţi bani să aibă toată lumea şi m-ar durea la başcheţi de inflaţie… cine-i aia? n-o cunosc, nu-mi pasă de ea…
 
 
  Închei. Vin femeile.
  Îmi prăjesc cartofi. Am nevoie de calorii!
 
 
 
 
 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  greenfield
  12 October, 2008 at 5:17 am

  tu erai cu tiparitul de bani, vazusem titlul, dar n-am deschis. povestiri din vremea tineretii am si eu multe, dar aici nu mai public povestiri de suflet ca-i apuca alergiile pe unii, iar cand le public in alte parti nu le citesc decat cei de pe harta, inclusiv de prin Arabia Saudita, Noua Zeelanda, etc.
  cu copiii emo, s-au liuat dupa rusi…

 • Reply
  raggio
  11 October, 2008 at 8:45 am

  Pisicul meu nebun îmi sare în cap. Merg şi eu prin cameră liniştită şi mă trezesc cu un mâţ negru direct în păr. :)) De obicei, face asta după ce-l cert. Edu spune că l-am răsfăţat prea mult. :)

  Să vă distraţi!!!

 • Reply
  evergreen
  11 October, 2008 at 8:26 am

  nu cred ca emo kizii nu iau atitudine. ei sunt destepti, de felul lor si cred ca la un moment dat se vor supara pe chestia asta.

 • Reply
  ioanbistriteanul
  11 October, 2008 at 8:11 am

  Da, e chiar antrenament:)

 • Reply
  starsgates
  11 October, 2008 at 7:58 am

  Au slăbit şi ei de când cu criza asta şi se antrenează pe cine pot.:)
  Petrecere faină.:)

 • Reply
  ioanbistriteanul
  11 October, 2008 at 7:34 am

  La cartofi nu m-aţi nimerit. Sînt carnivor. Dar aşa este, se iau de cine pot.

 • Reply
  DanielleS
  11 October, 2008 at 7:15 am

  bine punctat, rezolvam probleme in ordine invers proportionala cu gravitatea. sau ne facem ca le rezolvam. eu un as cheltui bani din aia tipariti cu toptanul. si parca as vrea si eu niste cartofi prajiti, ca-s dupa gripa si am pierdut calorii multe. :))

 • Reply
  lollitta
  11 October, 2008 at 7:08 am

  pentru ca emo kizii nu riposteaza, de aia. si nici nu-i da in judecata daca ii acuza pe nedrept. ceea ce nu se intampla cu marea majoritate a celor pe care i-ai enumerat mai jos.
  :)) eu cu salata in seara asta, ca-i mai sanatoasa (spuse dependenta de cartofi pai)

 • Reply
  ioanbistriteanul
  11 October, 2008 at 6:59 am

  De emo nu se teme nici poliţia:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.