Secvente

fara vorbe!

azi am vorbit ( pe mess ) cu doua persoane cu care n-am mai vorbit de secole. cu una am fost colega de generala. pe cealalta o stiu de pe weblog. aceste persoane, mi-au spus (tocmai azi) cateva cuvinte atat de sincere si de frumoase incat mi-am amintit de mine. nici nu stiu ele cata nevoie aveam sa aud (citesc) acele lucruri. am vorbit despre relativitatea fericirii si despre egoism. despre multumiri si despre nefericire. despre mine si despre cine sunt de fapt.si am mai vorbit despre superficialitate…acea atitudine care nu ma prinde ….
 
si mi-am amintit ca "la vita e bella" chiar daca, uneori, nu e chiar pe placul meu. si ca daca n-o traiesc din plin ( plinul plinului ) ajung sa ma indrept spre moarte tarandu-ma…iar eu nu sunt omul care pleaca, capul in fata vietii!
 
de azi incerc sa-mi schimb perspectivele…pentru ca ieri este un vis si maine este o iluzie. daca voi fi din nou capabila sa-mi traiesc momentul viitorul va avea grija de sine.
 
 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  evergreen
  19 December, 2007 at 11:05 am

  :))) pai cu tine n-am vorbit despre mine…ci despre alte chestii, dar oricum mi-a facut placere sa vorbim

 • Reply
  z
  18 December, 2007 at 5:07 am

  daaaa??? ce-am spus ce-am spus? sau nu era vb de mine? :(

 • Reply
  Invatatorul
  18 December, 2007 at 3:27 am

  Ma bucur sa stiu ca te vei pregati in a face fata mult mai bine situatiilor neplacute. Si mai mult ma bucur caci unele persoane iti aduc buna dispozitie cat si increderea-n tine, si cat de mult contezi pentru unii. Hugs for my Sweeeeeeeeeeeeet Lady… :). Take care of you. Kissssss…….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.