Secvente

mi and iu

    Mi and iu suntem atat de tari impreuna ca nici mie nu-mi vine a crede. Si tocmai pentru ca mie nu-mi vine a crede este ceea ce-mi incetineste miscarile. Simt ca ma pierd in luciditatea si ratiunea momentului si uit sa-l traiesc la alt nivel. Cel la care aspir cu fiecare relatie. Mi and iu suntem doua siluete aidoma care se plimba noaptea pe strazi intr-un tumult al clipelor. Din nou ma rationalizez si mi se face frig…iar frigul nu-i bun pentru ca am senzatia ca nu esti suficient de capabil sa ma incalzesti. Cand de fapt tu esti, dar eu mi-am asezat frumusel scutul "anti-iu" de teama de a nu crea dependenta de caldura emanata de tine.
    Mi and iu sau iu and me. Suntem una sau unul. Sau poate incercam sa fim. Poate e prea devreme sa ne gandim la astfel de lucruri. Desi timpul tau nu este timpul meu. Avem timpi diferiti de reactie. Tu te lasi purtat de acum iar eu ma ascund in spatele sintagmei "Traieste prezentul!" cand (de fapt) mi-e cam teama sa deschid ochii si sa imbratisez lumea.
   Putine sunt momentele in care ma revars peste trup si ies din mine dansand. Iar tu. Tu imi pandesti fiecare miscare, lacom de minem infiorator de tandru si posesiv. Iar tu, dansezi de multa vreme pe culmile miracolelor…
 
 

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.