Secvente

steps in my head

    Si imi suna in timpan … my moon, my man. A new obsession.
    Vineri plec pana in Sibiu. Asa de vizitat ca nu vreau sa treaca anu’ fara s-o fac si p’asta. Am nevoie de-o ordine in toata dezordinea vietii mele.
M-am apucat sa citit "Fluturele negru", de Richard Moss. Nu m-a dat pe spate, dar este interesanta in unele puncte de vedere expuse. Daca a mai citit-o careva este binevenit sa-mi impartaseasca experientele…
Mintea mea se plimba de nebuna. Mintea, ratiunea, feelingu, sufletul…nu stiu care pentru ca incerc sa le dau deoparte…sunt insistente. Parca ii si aud pasii. E firava si neincrezatoare. Calca incet si timid. Si cand te gandesti ca tot ce vreau eu ( de fapt si de drept) este sa traiesc!
Azi implinim doua luni adica 5356800 de secunde, de clipe si tot azi am inundat bucataria. Sunt praf in ale gospodariei, dar tot timpul reusesc sa le scot la capat.
Diseara – teatru. Si caii se impusca, nu-i asa? Pai, asa e…ca e Maia Morgenstern acolo si abia astept s-o revad.
 
Vineri…tuuuuleooo spre Sibiu.
 
 
 
 
 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  raggio
  28 November, 2007 at 7:30 am

  Poate ajungi şi prin Alba de 1 Dec. E super. E aproape de Sibiu (aprox. 1h şi 30 de min.). Din păcate e prima dată, după 5 ani, când o să ratez sărbătoarea din oraşul meu drag.:( Avem altă plecare planificată.

  La mulţi ani! Să aveţi o relaţie luuungă şi minunată!:)

  Şi eu am avut o inundaţie grozavă săpt. trecută (bucătăria şi o parte din hol). A cedat o ţeavă…

  Distracţie plăcută în Sibiu!:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.