Secvente

no time to lose

     Si-am sarbatorit si eu un 19 intr-un stil aparte, adica stilul meu. Am inceput un nou job ( unde e ok ) si-am capatat si-un tatuaj. Fazele cu taiatul parului s-au dus demult. So, sper sa nu mai am dezamagiri prea multe ca-mi voi umple trupul de tatuaje (glumeam!!!). Pe asta l-am vrut, ma!

    Ajunsa acasa am aruncat toate florile. Nu erau de aruncat, dar asa am considerat eu ca este necesar…sa arunc toate florile din casa…sa-mi urle Gheorghe Zamfir in toate boxele si sa mananc pe nerasuflate o punga de Jelly Mania serpisori. Da’s buni!
    Apoi am luat laptopul in brate si m-am apucat sa lucrez ceva…dap, datorii mai vechi…asta e! las’ ca trec ele alea mai grave, d’apai astea usurele. Si azi am avut chef sa traiesc…dap. Am zis ca nu-i timp de pierdut si ca tre’ sa o zbughim prin viata. Nu-i timp de stat.
    Cel mai mult si mai mult imi place sa-mi iau o cutie de cola langa pat ( cutiile de cola rullez – desi sanatatea mea lame nu mi-ar permite extravagante ca astea) si ca pot sa fumez in pat. Yey! adica stau in pat si fumez…nu-i misto? Ah…si daca vreau eu … intru incaltata si dau drumul la toate geamurile din casa ( cica e bine sa aerisesti din cand in cand) si stau imbracata si infofolita pana cred eu c-am dat tot tutunul afar’. Apoi dau calorifelele la maxim si aragazul la fel si ma lafai in caldura.
    E bine asa…acum sunt singura si ma bucur enorm de momentele de intimitate…nu mi-e teama sa dorm singura ( am dormit o singura data si-am avut o noapte zbuciumata, dar am uitat) si nici nu sunt dependenta de veioza aprinsa. Oricum becul de la mine din baie face ca un disco ball ( cica e normal ca asa fac astea economice)…
    In fine, recunosc. Aberez p’aci ca mi-e lene sa ma apuc de treaba aia. N-am pic de inspiratie ajutatoare la conceperea unui text si nici n-am starea necesara sa-l scriu. Asta ma oftica pe mine deadline!!! Eh…las’ ca ne facem noi greenoshii mari mari de tot si punem noi deadlineuri…
 
Pana atunci … back to work :(((
   
PS…tatuajul e bine, uns si sanatos
 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.