Secvente

leapsa mea de la nonentity

    :) Fata asta  ma face sa rosesc.

Si am primit leapsa cu tema prietenilor.
Deh multe ar fi de zis, multe ar mai fi de facut…si ce-i fun este ca in winapul meu a inceput piesa "Find out who your friends are" de Tracy Lawrence (acest Tracy e mascul).
Eu ma pot considera un om cu prieteni. Prienteni buni, amici, cunostinte, dar majoritatea sunt dispusi sa-mi dea o mana de help cand ajung la rascruce, desi sunt numai cativa de la care accept ajutorul.
In cazul prieteniei nu e vorba numai de nevoie ci de a oferi. Eu sunt fericita cand pot sa ofer ceva prietenilor: o strangere de mana, o promisiune, o masca de pus pe perete, o imbratisare, un sfat, un zambet. Si cand ii vad pe ei fericiti atunci ma simt si eu implinita.
Sunt dependenta de prietenii / prietenele mele. Si ii iubesc pe fiecare-n parte si pe toti in grup organizat, desi la cat de diferiti sunt nu s-ar uni niciodata intr-un grup :))))).
Nu-s inspirata sa intru in detalii. Si nici n-as spune ceva nou. Am prietene si prieteni buni de aproape 8 ani de zile, cu care ma vad (vorbesc) aproape zilnic…si ce-i frumos in toata treaba asta este ca evoluam impreuna si ca suntem uniti/unite.
E bine sa stii ca oriunde ai fi exista cel putin un om care se gandeste la tine si-ti transmite energii pozitive…
 
Si nu are rost sa-mi insir prietenii aici si sa le multumesc pentru toate. Se stiu ei si se gudura in sinea lor…
 
Multam fain bai tovarashi. Fara voi lumea ar fi tare tare tare nasjpa!
 
 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Varutza
    1 November, 2007 at 8:55 am

    As putea spera…macar un pic…ca ma incluzi si pe mine la finele listei de prieteni?!?!?Sau…sunt prima pe lista de stresuri?!?!? :-P
    Hai k te kiss si iti doresc sa fii fericita alaturi de toti prietenii care te merita din plin!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.