Secvente

adaug insemnare noua…

Godfather. El e! Si ma dominaaaaa….
 
    Sa vezi. Mi-a citit cineva astrograma si-a zis in felul urmator: ca o sa am probleme cu rinichii (stiam asta de aceea contiunui constiincioasa tratamentul cu bere), ca toata spiritualitatea mea pleaca din intelect si nu din interior, ca-s o fire pragmatica cu picioarele adanc infipte in material (realitate). Nu mi-a placut chestia asta, desi recunosc ca are dreptate (eu m-am descoperit abia dupa ce am citit, n-a pornit din interiorul meu – adica eu n-am fost acolo dintotdeauna si m-am aflat dupa)
     El este opusul meu. La el totul porneste din inauntru. Ce-i mai ciudat este ca el este nevoit sa ma domine. Sa-mi domine pragmatismul pentru ca am o personalitate foarte puternica si "incapatanata" incat as putea sa-l scot din ezotericul sau si sa-l "lumesc". Ce capacitati am si eu? Sa "lumesc" un om.
    Recunosc…mi-a cam dat cu tiflat peste bot, dar nu-i bai. Am incredere in mine si in spiritualitatea mea…mai ales jumatatea aia de scorpion din mine.
    BTW. Am luat lista cu filme pentru masteru’ la UNATC. Mult tata, mult de invatat…
    
 
Imi place Opium…(localul)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Varutza
  16 October, 2007 at 2:31 am

  Hello!Ma bucur nespus k esti happy, k iti place Londra si imi plac foto,mai ales cea facuta din avion (sper k nu ma insel)…Stii,in toata marea mea suferinta,am inceput sa vad si unele lucruri bune… Si cred k e de bine…Dar nu ma pot abtine sa nu intreb in toate partile:"mai stii ceva?ai mai vb cu Papy? ce face? e ok?"…Sunt un stres pt 2 persoane…
  Dar lasa asta,ia zi,ca m-ai pierdut in ceata…care e jumatatea ta de scorpion?Ai cumva un ascendent in scorpion si… nu stiu eu???
  Dak e asa…atunci inteleg muuuuuuuuulteee…
  Te pupic si… abia astept sapt viit,cand o sa putem vb in liniste,de miercuri… Kiss u…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.