Secvente

last dance – good day moonchild

    Uraste-ma! Fa-o! Iti dau voie sa ma urasti cu cea mai grea si mai mizerabila manie. Uraste-ma pana ce se vor restrange toate cercurile vicioase si toate amintirile si ma voi sufoca. Uraste-ma pana ce-mi vei spinteca sufletul. Uraste-ma daca asta iti aduce fericire, liniste, viata…
    Uraste-ma, dar elibereaza-ma. Tine-ma departe de tine. Uraste-ma in tacere, ascuns in grota rece a nefericirii tale. Nu-mi mai curma noptile patrunzand in strafundurile mele. Lasa-mi libertatea de-a dansa de mana altuia. Uraste-mi fericirea, dar fa-o in tacere. Judeca-ma, arunca-ti blesteme si venin, dar fa-o in singuratate…Si cand te vei elibera de tot ce inseamna durere cauta-ma si arata-ti chipul si poate atunci ne vom mai tine de mana intr-o prietenie neconditionata…nu-mi critica si nu-mi judeca fericirea…. nu ma arunca in oala celor pacatosi si nu-mi trimite nori sa-mi intunece potecile… accepta-ma asa cum sunt sau asa cum am fost. Iarta-mi nedreptatea.
    Nu ma baga in vartejul nelinistii tale pentru ca nu-l merit. Nu merit sa traiesc in indoiala alegerilor mele si nu merit sa-mi tulbur noptile cu insomnii. Nu merit sa traiesc in frica autodistrugerii tale si nu merit sa ma urasti, dar uraste-ma daca asta-ti elibereaza demonii. Scuipa-i pe toti in mine. Ii primesc fara urma de repros. N-am sa privesc stinghera ci am sa le primesc cu capul sus pentru ca eu iti vreau fericirea.
    Nu ma obliga sa-mi alung fericirea doar de dragul fericirii tale. Si nu te juca cu viata mea. Nu te juca cu raiuni si cu ademeniri. Nu te juca cu copilaria mea…
 
Elibereaza-ma de tine!
   

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  timidus-essensis
  6 October, 2007 at 12:38 pm

  ce simplu ar fi, nu? ce uşor e să ceri altora ce tu nu poţi să faci. să facă el (ea), e responsabilitatea lui (ei)! oare?
  uraste-ma! tine-ma departe! de ce? pentru ca ar fi mai simplu pentru MINE. pentru ca EU atunci n-ar trebui sa mai fac nici un efort.
  Presupunand ca omul e de buna credinta si tine la tine, ceea ce ii ceri e aproape imposibil.
  Iar daca nu e de buna-credinta, degeaba ii ceri.

  asta… luand ad litteram cele de mai sus :)

 • Reply
  totulsaunimic
  5 October, 2007 at 7:17 am

  Asta e,asa patim toti, dar ne trece si daca viata ne va invata adevarata arta de a o tri, cind v-om citi din paginile suferintelor trecute, v-om zimbi poate si … totul era atit de simplu, solutiile eru linga noi si le cautam in alta parte.
  Stiu ca asta o stii si tu, ca in final o sa-ti treaca… dar pina la acel… final …

 • Reply
  A.M.I.
  4 October, 2007 at 4:33 am

  el e demonul! Te va cauta candva……..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.