Secvente

mestec viata

 

    Uitasem cum este sa te plimbi prin parc strangand mana iubitului si urmarind in tacere fiecare cadere a frunzelor. Si tacerea aceea sa te cuprinda si sa te invaluie si sa-ti imbrace trupul in fericire. Uitasem cum este sa ai lumea la picioare si picioarele sa-ti fie mangaiate cu drag. Uitasem ca lumea este frumoasa si ca toamna este placuta in melancolia ei.
    Uitasem ce-nseamna sa te trezesti zambind si uitasem acea senzatie de foame…si de emotie. Si nu-mi vine sa cred ca traiesc si ca mai stiu s-o fac si ca fluturii zburda liberi si ca inca mai pot sa am flori in zambet si ochi de copil.
    Uitasem ce-nseamna sa fii protejata si admirata. Si uitasem cum un sarut iti poate dezbina trecutul si viitorul… cum un sarut poate aduce soare si ploaie de vara… cum un sarut iti poate tranforma inima intr-un inger plin de dragoste.
    Ma pierd in imbratisari pline de pasiune. Ma pierd in el si simt cum imi cresc aripi. Si el se naste in mine, prin mine si mie nu mi-e frica…n-am timp de frici si n-am timp de regrete sau amintiri apuse… n-am timp pentru ca nu gandesc cand sunt in preajma lui. Nu-mi pasa…. nu gandesc, ci simt. Mi-era dor sa simt.
 
    Si uitasem cum se iubeste…
 
Hellooooo sunshineeeee
Sunt fericita!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  totulsaunimic
  3 October, 2007 at 5:40 am

  E frumoasa dragostea ce aduce aproape doi straini , mai de departe sau de aproape, dar viata m-a invatat ca DRAGOSTE dintre EL si EA pe cit de minunata , pe atit de multa suferinta aduce, si nimeni nu scapa pentru ca asa e in viata , si nimeni nu face dupa cum isi dorea.
  Totusi , bucura-te de dragostea ta, se poate sa treaca in citeva clipe de la extaz la durere, dar te poate tine o viata, dar cine-ti poate garanta… Nimeni, nici macar tu, dar asta sigur vei experimenta… nimeni nu scapa!

 • Reply
  Varutza Ady
  2 October, 2007 at 11:17 am

  Hello! Sa inteleg ca… ma intelegi?!?!? Sunt foarte happy pt tine! Citesc ce ai scris si… ma vad pe mine,desi nu am avut sansa de a ma plimba prin locuri publice…In rest…absolut aceleasi sentimente am trait si… mai am sansa de a trai pt vreo 3 zile!
  Chiar ma bucur pt tine!Parol!Poate ne vom auzi maine, miercuri, k sunt de munca tura 2!
  Ai grija ta si… mai da-mi vesti bune! Te pup!

 • Reply
  doruletz
  2 October, 2007 at 9:43 am

  mda, te ia inginerul. Nu puteai sa spui si tu inainte sa depun io civiul?

 • Reply
  Invatatorul
  1 October, 2007 at 1:43 am

  Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Adevarat ce-ai scris si tare mult ma bucur pentru tine. Hugs :)….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.