Secvente

bai, mie chiar imi place acum!!!

    Azi noapte alergam pe strazi cu un brat de afise si o galeata de aracet. Mi-era frig. Imi inghetase nasul. Si radeam in hohote pentru ca era o senzatie splendida. Cum am iesit din casa am imbratisat natura si am tras in mine tot aerul rece. M-am infasurat mai adanc in esarfa mea, mi-am bagat mainile-n buzunar, m-am cocosat putin si am bagat mersul de huligan. Ascunsa-n cele doua bluze ma simteam al naibii de bine. Si mai frumos era sentimentul de acasa unde-i cald.
    N-am stiut niciodata ca-mi place toamna, dar acum m-am convins! Eu sunt cea mai fericita din birou cand ploua sau cand bate vantul. Pare-mi-se c-am imbatranit, oarecum si apreciez mai mult singuratatea adusa de toamna decat superficialitatea si agitatia verii.
    Da domne’! Eu-s omu’ al’ mai fericit c-a venit toamna…da!…si nu ma deprim deloc daca vad frunzele picand sau ploaia alunecandu-mi prin par. Nu, pentru ca totul e firesc si pentru ca acum ne refacem si e o anume lene placuta greu de explicat.
    Nu ca-mi place vremea asta, dar abia astept sa vina octombrie sa plec la mare. Frumos la mare, toamna.
    Si la noapte am sa ma infofolesc in graba si-am s-o tai printre strazi, cocosata putin de la bataile racoroase de vant….acelasi mers care parca arunca grijile-n strada si cu aceeasi atitudine pliiiina de viata. Am sa ma plimb prin Cisimigiu si-am sa ma bucur ca nu-s imbracata in tricou si ca nu-i niciun picior de om pe acolo.
   
   

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Lady
  7 September, 2007 at 4:55 am

  asa e! este superb cand bate vantul!!!! si cand stropii de ploaie iti biciuie fata.
  pupici }}}{{{

 • Reply
  Invatatorul
  7 September, 2007 at 2:29 am

  Adevarat. Cea mai frumoasa este Toamna.Savureaza aceasta toamna cu tot ce poti draguta domnisoara.pooop

 • Reply
  greenfield
  6 September, 2007 at 7:02 am

  Prin Cismigiu, noaptea si singura. Nu crezi ca te cam hazardezi???

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.