Secvente

soare de toamna

vroiam sa scriu ceva si-mi scapa. imi fuge din mine si din degete.
 
        aaaa…dap!
 
    Ma gandeam la mine. Ce mod egoist de a incepe o insemnare. Ma gandeam asa…la ce traiesc acum. N-am de ce sa ma plang. M-am schimbat mult, dar am ramas cu doruri. Doruri tot de mine. Nu stiu daca e schimbare sau este pur si simplu maturizare-evolutie. Si ma simt nestiutoare cand ma trezesc uneori intr-o ipostaza. Inot prin mine si ma minunez.
    Vineri merg la un interviu pentru un job in televiziune (prima mea iubire sau a doua – nu mai stiu exact). Caut ceva part time. Ori in televiziune ori in presa on line…ca vreau masina! Aaaa si s-ar putea sa merg pana in Londra. Ce frumooos. Londra in octombrie cred ca e bestiala. Si apoi s-ar putea Milano. Aaaa!!! Spun s-ar putea pentru ca nu vreau sa-mi mai fac sperante desarte. Ce-o fi o fi, dar e frumos sa visezi. Sa visezi putin atat cat sa nu te-ntoarca din drumul tau.
    Citesc o carte splendida…o sa-i fac recenzie in Coffee. Am terminat "Puterea prezentului" o carte care mi s-a parut fascinanta.
 
revin…cu alte noastagii
 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  greenfield
  6 September, 2007 at 6:59 am

  Ai grija cu greva metroului in Londra, asteapta sa se termine. Cu Milano, ai grija ca se fura. Eu am ramas fara portofel cum am pus piciorul in metrou, noroc ca fusesem avertizata si mi l-am recuperat imediat. Dar am avut un soc! Cel mai bine e sa ai o geanta banala, in care sa-ti tii adevarata poseta. Iti multumesc pentru urari si-ti doresc sa-ti realizezi tot ce ti-ai propus!

 • Reply
  unuzero
  5 September, 2007 at 12:08 pm

  bafta multa la interviu, si sa nu uiti de poze daca vedem londa, milano, paris, new york :D si lista o faci tu mai departe :P

 • Reply
  Invatatorul
  5 September, 2007 at 1:12 am

  Bafta la interviu si in realizarea viselor.Hugs…

 • Reply
  Ratonul-iscoditor
  4 September, 2007 at 7:56 am

  Pai sa revii ca ne-ai facut curiosi. Tinem pumnii pt jooob!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.