Secvente

No way Jose!

Fara identitate! Am ramas fara buletin. Nu stiu daca l-am pierdut in tren, pe langa sau a uitat tuta de casiera sa mi-l returneze, cert este ca pe canicula asta eu umblu cu actele-n geanta incercand sa-mi fac curaj sa ies pe usa.
Lantul slabiciunilor: fara buletin nu pot sa-mi ridic cazierul judiciar, deci nu pot sa-mi depun dosarul pentru casa…fara buletin nu pot sa-mi depun actele de pasaport, deci nu am cum sa plec in Barcelona…
Sa fie semne?
Panica instaurata, codul rosu, oameni lesinati…nu-mi vine sa cred ce oameni traiesc in tara asta. Ce rost are sa scrii domne’ in toata presa ca-i codu’ rosu? Nu-i suficient ca las dare din mine pe asfalt? Ce rost are sa vorbesti despre seceta? Stim cu totii ca nimeni nu-si va schimba atitudinea cu privire la un trai mai sanatos. Acu’ ne dam cu capu’ de pereti ca am distrus stratul de ozon, indata ce se vor sfarsi zilele caniculare uitam cu “tontii” si ne reluam activitatile de autodistrugere. Hai sa fim sinceri unii cu altii. Fericit cel ce are aer conditionat, masina, birou luxos, curte cu vita de vie…sanatos sa fie cel ce nu le are. Sa se descurce! Sa-si ia apa de la robinet intr-o sticla de 2 litri, o umbrelutza…si se rezolva.
Faptul ca s-a facut o propaganda din cauza acestor zile ma enerveaza cumplit…si crizele astea “humanoide” si transpiratii de 160 de secole care se plimba prin tramvaie…
Deh, my sweet country Romania…ce-as putea sa mai comentez ca le spun degeaba. Ne agitam in van. Caldura o sa fie cu si fara voia noastra…Asa ca, scrie-ti domne’ despre vedete transpirate, politicieni corupti, fufe gravide si mai stiu eu ce, ca oricum…suntem praf!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Invatatorul
  24 July, 2007 at 12:31 pm

  Singura fiinta distrugatoare de pe Pamant este Omul. Acea descriere de mai sus facuta de tine este doar inceputul. O sa fie mai multe repercursiuni asupra noastra. Supravietuiesc Cei Puternici.Eu am plecat… To Be Continued

 • Reply
  evergreen
  24 July, 2007 at 8:42 am

  as fi vrut eu…hmmm, pustoaica zici :)))) si blondulie pe deasupra … sad sad

 • Reply
  carolina
  24 July, 2007 at 8:34 am

  inseamna ca m-am inselat, era o pustoaica blondulie cu ochelari cu rame negre care zicea ceva despre copiii abandonati din romania.

 • Reply
  evergreen
  24 July, 2007 at 8:19 am

  PE MINE???!!! cu ce ocazie??? :D

 • Reply
  carolina
  24 July, 2007 at 7:29 am

  te-am vauzut la cnn, asta daca nu ma insel

 • Reply
  raggio
  24 July, 2007 at 3:41 am

  Sper să-ţi faci alt buletin cât mai repede.
  Eu încă n-am reuşit şi mi-a expirat şi buletinul temporar de vreo 2 luni. Fără identitate, veşnic. :D

  Ai grijă de tine şi… de acte! :-*

 • Reply
  haotic
  24 July, 2007 at 2:20 am

  roxule, eu zic sa fugim cu totii, care pe unde apucam. daca nu ne primesc nici padurile, inseamna ca ne ispasim pedeapsa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.