Secvente

revolta generala!

 S-au facut numaraturile si au ramas doar cinci cat sa-ncapa la drum lung. Boon asa!
 Mi-am luat doua beri reci pe care le savurez in liniste.
 Am inceput sa sterg din amintiri. Sunt prea multe, prea dureroase de retrait si prea vechi. Am taiat cu foarfeca apusurile si sunetul marii. Voi mai trai altele.
 Nu am inteles cum a decurs numaratoarea. Probabil invins de viciul nervilor s-a cam gresit la calcule, intr-un mod voit. Nu ma pun cu sistemul, nu-i de mine si nici nu am motive intemeiate sa ma mai lupt. Am incetat "colaborarea in ale vietii" inca de cand s-au ales taceri.
 Si recunosc ca ma macina. Ca de nu m-ar macina nu as mai scrie aici de nebuna. Ma macina asa…in general, ca meritam sa mi se puna medalia de "cea mai slaba veriga", meritam sa-mi fie transmisa decizia finala in fata nu cu atitudini.
 Mi le-ai servit pe tava, la rece, in ton cu canicula…de-o frumusete aparte cum iti sta tie in fire si m-au durut cele aruncate, in primul rand ca erau virtuale si apoi ca nu ai asemenea drept de judecata.
 Revolta generala! S-a petrecut ca pe timpuri, numai ca acum eu am fost cea pusa la zid si descusuta…fara drept de apel. Si nu-s o victima…oh, nu-s. Le-am gresit si eu pe ale mele…
  Am invatat sa nu ma mai atasez. In ultimul timp am hotarat ca tot ce nu tine de Sinele meu sa nu se rasfranga asupra mea sau asupra ta. Am invatat sa iert si sa uit, pentru ca altfel mi-as dobori inima in fiece seara cu zeci de intrebari.
  Nu-s buna in luarea deciziilor de "adio", dar toate se invata pana la urma.
  Cel mai teama mi-e de o posibila intalnire. Si atunci am sa indrept spatele si am sa tin capul sus…asa cum m-ai invatat.
 Am terminat una din beri. Ahm, e rece si e gustoasa si imi place senzatia asta de nestapanire de sine.
  Imi cumpar aripi la duzina. Le pun aproape zilnic. Nimeni nu mi le mangaie. Sunt satule si ele sa fie calcate in picioare si eu sa ma ridic.
  O sa-mi cumpar de fier, data viitoare sa-ti rupi papucul in aripa mea!
 
Si e revolta si-n mine! 
Le vars!
Le scurg si le storc pe toate pana ramane limpezimea zilei de azi ( care n-a fost tocmai fericita).
Le arunc, nu! mai bine le dau foc! Fara ezitarea de a ma intoarce sa-mi iau un ultim adio.
 
recapitulez: revolta generala cat sa-ncapa cinci…
Se pare ca vara asta vedem marea separat…
Poate e mai bine asa! 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  greenfield
  4 July, 2007 at 10:17 am

  Am venit si eu sa-ti arat noul meu profil si sa-ti transmit sa gandesti pozitiv !

 • Reply
  Invatatorul
  4 July, 2007 at 10:06 am

  Damn. Si acum mai este revolta in tine incat te imparti in doua sau patru. Hm.. viata merge inainte nu stim ce ne rezerva. Nu uita un Adio in viata ne face mai puternic. Cei indurerati vor cunoaste Fericirea si Puterea de a Merge mai departe. Inca duci "dorul" si simti lipsa… insa nu permite sa-si faca loc durerea si resemnarea. Iubeste ce ai mai scump. Iubeste Viata de a Trai si a Merge mai Departe. Iubeste si vei fi iubita.. Totul are un inceput.. Iti doresc relaxare placuta cu o distractie maxima. Sa Fi Iubita scumpa Domnisoara..si te rog sa-i dai un sarut "Marei" din partea mea. Ti-l voi da eu la-ntoarecere :P.. Hai nu fi trista nu ai de ce. Viitorul este in fata ta se consuma, trebuie doar sa-l simti sa-l traiesti. Hugs.

 • Reply
  sweetdreams
  4 July, 2007 at 9:49 am

  Se intampla uneori,dar viata merge inainte.
  Maine e o noua zi.

 • Reply
  raggio
  4 July, 2007 at 9:35 am

  :( Capul sus!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.