Secvente

decenta!

    Ok, m-am lamurit, Tracy Chapman e femeie si este foarte bine. De ce? Asa…ca am castigat un pariu…si ce daca fata e lesbiana? Canta bine si cu asta am incheiat discutia.
    De ce decenta? Asa ca suna oarecum contemporan.
    M-am saturat de toti mosii si de toate babele care circula in fiecare zi, in toate momentele zilei si care se plang de canicula. Ma seaca ideea asta. Mama, si au un miros. Pfiuu…transpiratie cu miros de batranete si ala esti. Am coborat azi din autobuz cu stomacul praf. Inca un motiv pentru care vreau motor! Mai…si se aseaza in sufletul tau daca te vede mai tanar de 50 de ani si iti respira si iti ofteaza in ceafa de-ti vine sa pacatuiesti cu ei…de la mine isi primesc zilnic injuraturile de rigoare. Unde s-or duce? Unde? Ca la medic cat sa stai? Dupa pensie? parca vine postasul…la piata te duci dimineata, la nepoti in week end…ma-ntreb, sincer, ce mama dracu’ cauta astia pe strada de la 9 – 17:00 ? Ma depaseste chestiunea asta…rau de tot. Care-i smenu’? Care stie sa ma scoata din dilema.
    Asa…apa curge, pietrele raman. Am fost azi pe la  Conferinta de Presa la Orange unde am primit un ceas si alte nebunii. M-am bucurat. Asa sunt eu. Si am avut impresia ca dintotdeauna mi-am dorit sa primesc un ceas. Tre’ sa-i curat sigla Orange si-l fac cadou ( glumeama!!!) :)).
    Am trecut si prin B1. Am apuca nostalgiile, dar ma simt bine unde sunt ceea ce este de mii de ori mai important decat orice alt regret.
    E marti si nu am patit nimic. Cele trei ceasuri au disparut de la mine din agenda.
Trimit oferte si astept sa corectez texte.
     E cald, prea cald, dar asta o stim cu totii si nu vreau sa aduc ganduri negative aci, doar ca uneori am impresia ca ma sufoc.
    Ieri ma simteam rau ( fizic), dar am depasit faza…mi-am luat sandale verzi si margele asortate. Deh, ce sa-i faci? Le-am rupt pe celelalte.
    Astept sa plecam in Barcelona…
 
 
   
 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  evergreen
  24 June, 2007 at 5:43 am

  In Barcelona plecam abia la sfarsitul lui iulie- mai am de asteptat!

 • Reply
  Invatatorul
  24 June, 2007 at 4:19 am

  Ai ajuns cu bine in Barcelona ??? :D

 • Reply
  Invatatorul
  19 June, 2007 at 11:51 am

  Foarte Tare !!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.