Secvente

nimicul din lume

    Ma incearca o groaza de sentimente. De la agonie la extaz este doar un pas. Oscilez in alegeri iar deciziile mi se par ridicole acum.
    Nu ma mai regasesc nici in ruga si nici in singuratate. Nici cartile nu mai au efect de calmant si nici un film bun nu-mi readuce cheful. Un chef de ceva, un ceva anume care oricum s-ar transforma, la un moment dat in nimic. Incerc sa-mi dezvalui chipul si sa-mi ridic valurile din ochi. Cu siguranta nu e totul numai moarte si sumbru in jur. Nici o mana intinsa nu-mi poate ajuta ridicarea.
    Ma simt singura. Nu fizic ci moral. Si oricat as incerca sa dezvolt in idei ceea ce ma framanta nu reusesc sa conving pe nimeni si nici nu trebuie pentru ca "nimicul" din mine este un nimic trecator.
    Este o lume plina si sufocanta. Perioada aceasta in care as hiberna ascunsa undeva intr-o caverna imi mutileaza si ultima dorinta de a trai. Si nu este ceea ce-mi doresc.
    Ce erau odata visuri, planuri si alte scenarii s-au transformat in iluzii aruncate la cosul de gunoi. De ce? Pentru ca as fi putut mai mult si m-am lasat prada himerelor. Viitorul meu, cel pe care ieri il credeam un viitor mai bun s-a tranformat in infrangeri. Viata tot ia. Ar trebuie educata, cumva sa mai si dea. Sau poate ar trebuie sa ma educe pe mine cineva astfel incat sa pot sa vad cand mi se ofera.
    Gravitatea esecului meu.
    Daca ar fi sa incerc sa caut raspunzuri m-as izbi iar de zidul privirilor si de dopurile din urechi si din filtrarea cuvintelor pentru a aduce nivelul conversatiei la " esti banala! gandesti aiurea!" si m-am cam sictirit sa tot arunc cu povesti in stanga si-n dreapta.
    Nu e depresie si nu e nici drama. Cred ca sunt in impasul alegerilor pentru ca nici eu nu stiu ce vreau.
 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Invatatorul
  14 June, 2007 at 9:03 am

  Viata e mereu o lupta.Nu te da batuta invata di esecuri, din greseli ca sa fi mai puternic.Keep Walking :).>:D< Hug and Kisess my sweeat… :)

 • Reply
  evergreen
  14 June, 2007 at 5:13 am

  multam…ficati mai am!
  :*

 • Reply
  didlee
  14 June, 2007 at 3:50 am

  Dap, am avut asa o stare de kkt azi noapte samd, dar brusc mi-am revenit. Ti-as da acuma jumate din revenirea mea.:) De fapt, ce sa mai, ia-o! Si gata, te las in pace!
  [Sanatati! Adica sa ai stomac si sa nu-i lasi sa-ti manance ficatii.]

 • Reply
  evergreen
  14 June, 2007 at 3:44 am

  didlee…sweety, merci mult
  Hugz :*

 • Reply
  didlee
  14 June, 2007 at 3:42 am

  Eu sper sa te regasesti cat mai repede, sa stii ce vrei si sa ti se iveasca si ocazia sa realizezi treaba aia.
  Hugs! Mai devreme sau mai tarziu tot o sa se intample, pana atunci rezista.. da.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.