Secvente

functia: prostituata

         Azi, dupa o conferinta de presa (chiar doua) ma indreptam cu pasii aruncati a lene spre Motoare. -Locul aproape perfect pentru a te relaxa dupa o zi istovitoare…( nu fac reclama dar mie imi place mult, desi berea e cam scumpa si cam apa chioara).
 In fata noastra rasare o tiganca pitica cu carti de vizita in mana. Eram chiar in fata la Lacoste langa Inter. Avea o sapca cu strasuri si cu buricul aproape gol. A sarit in fata unor tipi de nu stiu unde. N-am auzit ce le-a zis, dar am vazut ca le-a intins carti de vizita. Nu mi-a inspirat incredere si mi-am zis " prostitutie cu carte de vizita" mustacind. Alex zambeste la cele spuse si imi confirma. Tigancusa intinsese cartile de vizita cu mesajul " do you need girls?". Ma intreb de ce a vorbit in engleza…si mai departe scenariul poate fi continuat.
        In fine, nu mai incerc eu schimbarea lumii, dar ma intreb cum arata o carte de vizita" Nume: X, Functia: general manager (peste) bordel Y". Mai, ne-am educat si noi. Nu mai agatam cearsafuri cu mesaje " bordel inchis temporar. clientii programati sa revina in doua zile" ( sau cam asa ceva) in spatele barului Cotton.
       
 
Pe scurt…am fost in "Hell" si mi-a placut foarte tare.
 
 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.