Secvente

In lipsa de inspiratie…

    Cand ma incearca o “non-inspiratie” si simt ca orice as incerca sa fac sau sa spun se rezuma la o repetitie stupida, ma inchid in mine. Imi cumpar o cochilie noua, frumoasa, la moda chiar, pe care incep s-o renovez in functie de stadiul depresiei. Si simt ca ma prafuiesc. Simt ca orice idee imbatraneste odata cu mintea mea din ce in ce mai bolnava.
    Am mai observat o noutate… toti suntem artisti (actori, fotografi, poeti, scriitori, pictori si in fine, artisti), dar suntem artisti pentru ca este o scuza super buna in fata greselilor noastre sau in fata ideilor noastre sau chiar a actiunilor stupide, bolnave sau cotidiene…pe care noi, artistii le consideram numa’ bune de-o creatie. In fine, aici se poate discuta la infinit. Poate s-au schimbat conceptiile de toti kinderii au tot felul de pasiuni din ce in ce mai artistice, motiv pentru care a crescut si vanzarea la vodca, bere si de ce nu? iarba! Nu, nu am nimic impotriva acestor “anexe ale creatiei”, dar ma simt in varsta.
    Eu am inceput sa fac fotografii (desi de multa vreme cochetez cu ideea) si m-am interesat si de un sevalet cu toate cele. Ma chinui sa incep un roman (desi pe la 16 ani aveam doua tentative – fanul si unicul meu cititor – sor’ mea) si am si cateva poezii aruncate-ntr-un caiet vechi. As vrea sa incerc si actorie ( mi-a zis un “nene” actor ca as avea mutra si spirit de actor), dar astia parca sunt prea psiho.
    Am inceput sa vorbesc mai putin despre mine si mai mult despre altele. Despre mine sunt fraze scurte si la subiect.
    S-au intamplat destule de la ultima insemnare, cum ar fi o un Cristi Iacob si-o Adriana Trandafir intr-o piesa tare “Dragostea dureaza 3 ani”. M-a socat sound-ul folosit, Air cu Playground love ( pe care o tot promovam eu in stanga si-n dreapta si nu-mi dadea nimeni ascultare), Portishead, Cranberries, Mozart… Acum am luat bilete pentru “Hell”, maine la 21:00 sunt pe baricade cu tot cu aparat.
    Am fost si pe la “Gogol Bordello” la concert. Mi-a placut, dar Sukar Colective aia m-au dezgustat cu replica “Buna seara romani imputiti”… nu stiu daca m-a oripilat ce au spus ei sau reactia pseudopunkerilor si pseudorockerilor care aplaudau cu frenezie. I-am spus lui Alex ” si cica romanu nu-i manelar” pentru ca aia dansau pe o piesa mixata ce era gen ” cu dusmanii, banii…in fine” iar acel personaj repeta obsesiv ca ne aflam la “Arenele Romane” cu accent pe Romane. Apoi m-a mai oripilat o faza pe care nu am s-o uit. Trecea Tamango ( nu stiam cine e, dar am auzit susoteli) si s-au apucat sa puna mana pe el si sa-l felicite… si intrebarea mea este… pentru ce? oricum nu s-a cantat muzica tiganeasca traditionala ci o pseudomanea mixata…
In fine, in concluzie, Nightlosers si Gogol au fost tari.
 Am inceput o viata noua. Una profesionala. Si-mi place tare… sper sa nu-mi piara elanul…
E vara…

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  evergreen
  30 May, 2007 at 2:51 am

  merge merge…acuma incepem activitatea ca ies revistele :D, in rest…vara…

 • Reply
  Invatatorul
  30 May, 2007 at 2:40 am

  Evergreen-o ! Cum iti mai merge ?!?:P

 • Reply
  Invatatorul
  29 May, 2007 at 12:47 pm

  Intradevar…E Vara ! Interesant aceste scrise.

 • Reply
  Ratonul-iscoditor
  29 May, 2007 at 6:23 am

  Bravo pt noua ta viata profesionala!
  Si, daca ai vise frumoase, de scris, de una alta, nu pregeta!

 • Reply
  drog PROFILE
  29 May, 2007 at 1:18 am

  nu piere, nu piere…
  .
  tinem pumni la rece si stransi!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.