Secvente

despre Bula

 Eu cred in Bula!
 
am primit azi pe mess doua bancuri cu Bula. le stiam si eu, dar intr-o alta varianta in care Bula nu era actorul prostovan…
mi-am aprins o tigara fix in nasul bujorilor din vaza (oricum sunt ofiliti si picati jumate pe birou). mi-am luat cele trei tipuri de vitamine si am inceput sa-mi reamintesc de Bula.
nu stiu care este primul banc cu Bula pe care l-am auzit. in schimb ii pot schita un portret care pare grotesc in imaginatia unui om matur, dar care parea hazliu in perioada in care ascultam bancuri…( Carmen iz za best in bancuri!)
Bula e un om potrivit ca statura. E chel. Are nasul mare. Are tenul albicios si destul de lucios. Are zambet prostesc, burtica si palme mari si mereu umede…
Bula e cel care face tampenii duse chiar spre idiotenie. Bula n-are nicio treaba, el face parte din categoria "miserupistilor".
Mai si stateam eu acu cateva secunde si urmaream cum bujorii se scutura si am ajuns la o concluzie…fiecare din noi e un "bula". fara nicio jignire. si eu sunt un "bula". si tu esti un "bula"
de ce?
fiecare dintre noi a avut cel putin o data o patanie buna de un banc. fiecare dintre noi a gandit sau a facut o idiotenie de care putem rade cu lacrimi.
Bula la spitalul de nebuni, la scoala, Bula in armata, Bula pe strada, Bula cu femeile…si de ce nu, Bula cu barbatii…
Deh, Bula rullez!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  bulina
  26 June, 2007 at 12:29 pm

  Sper tare :))……..Ce poate sa faca Bula din tine Roxana :)), sau mai bine spui din noi toti :))
  Bravo B.E.A.T.C.H

 • Reply
  Invatatoru
  20 May, 2007 at 10:59 am

  Si eu cred :D

 • Reply
  botoasa
  19 May, 2007 at 1:40 am

  Mda..asa este..in fiecare se gaseste o tentativa de bula..fie ca vrem sa recunoastem sau nu…oricum..e bine ca macar unii dintre noi constientizam..si ne amuzam pe tema asta…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.