Secvente

pasii mei trec tacuti

 …
regasesc in mine ticuri, gesturi, vorbe, mimica…preluate de la cateva persoane din trecut si nu numai. M-am scarpinat pe nas si m-a izbit o imagine. Asa facea un "el" si parca m-am vazut transpusa in gestul lui. Am mai simtit senzatia.
mi-am deschis cutia sufletului. am incercat sa fac o ordine in mine, dar am ajuns sa fac ordine in dulapuri.
ascult Chilian pentru ca mi-e dor sa scriu insemnari in timp ce in boxe curg cuvintele sale.
am ramas cu multe semne de intrbare. am ramas cu vorbele spuse si pierdute undeva intr-o alta dimensiune. am ramas cu o tristete in privire. am ramas cu spatele arcuit si cu capul putin plecat. am ramas intr-o alta lume decat lumea unde-as fi crezut ca ajung.
efemer e tot.
merg pe o ata ce sta sa se rupa. am avut o groaza de momente ce m-am ingenuncheat. si-n cutia sufletului meu stau inghesuite multime de ganduri si de tristeti. si n-as vrea sa-mi deprim o noapte. mi-e dor de noptile pe care le lucram pana-n rasarit si de trezitul la 16:00. mi-e dor de mirosul din gradina bunicii si mi-e dor de plimbarile lungi cu opriri scurte de-o inghetata si-un sarut timid.
unde-s toate? in cutie au ramas cele triste acum.
astept sa se aseze un fluture pe fruntea mea si sa-mi curete incruntarea.
scriam mai demult ca mi-as vinde sufletul pe un pret de nimic. nu l-as da. asa cum e el, gaurit, ratacitor, schimbator…nu l-as da pentru nimic in lume pentru ca asta-s eu si eu nu m-as da niciodata nimanui. pentru ca m-am dat. m-am dat si am fost ca o batista de unica folosinta.
as vrea sa se simplifice o parte din mine. as vrea sa pot sa-mi trec mana prin par si sa fac o intoarcere de 180 de grade spre bucurie. as vrea sa renunt la multe. sa le arunc la cosul de gunoi fara furii si sa uit de ele pana a doua zi.
si-s grele toate cele din cutie. si-s grele ca-s pline de o multime de dureri…
 
si-s o mie de facut si putine clipe ramase. ma simt inutila acum…maine sper sa ma regasesc pe undeva…

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Invatatorul
    13 May, 2007 at 1:47 am

    ..Te regasesti in tot ceea ce faci.Problemele apar din trecut.Daca nu intelegi trecutul te urmareste toata viata.Intelegerea si acceptarea sunt rezultatul impacarii cu tine insuti.Regaseste-te in ceea ce faci tu mai bine.Savureaza bucuria de a trai, de a fi, de a exista.Sa Fi Iubita scumpa Domnisoara.>:D<

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.